IVAN MARINKOVIĆ JAVNO ZAPRETIO ANI ĆURČIĆ! Šok ispred suda, izašao BESAN KAO RIS: Razbiću je!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izašao iz sudnice, Ivan Marinković uputio opomenu Ani Ćurčić!

IVAN MARINKOVIĆ JAVNO ZAPRETIO ANI ĆURČIĆ! Šok ispred suda, izašao BESAN KAO RIS: Razbiću je!

Foto: shutterstock,Instagram.com, youtube.com/AmiG Show

Danas je trebalo da se održi ročište povodom tužbe koju je Ana Ćurčić podnela protiv bivšeg cimera iz rijalitija "Zadruga", Ivana Marinkovića, i to zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Međutim, Ana se nije pojavila na zakazanom ročištu, budući da je, kako je otkrila za Republiku, na poslovnom putu.

Marinković je, podećanja radi, danas napustio "Elitu" u pratnji članova produkcije i pripadnika obezbeđenja, a zatim je uslikan ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu. Pre ulaska u sudnicu, Ivan je pušio cigaretu i nije razgovarao sa prisutnima. Nakon desetak minuta provedenih na sudu, Ivan je napustio zgradu i otkrio da je suđenje odloženo zbog promene sudije.

- Suđenje je odloženo. Promenila se sudija - rekao je Ivan, prenosi Srbija Danas, te otkrio šta očekuje od ishoda suđenja sa Ćurčićevom:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ivan Marinković ispred suda

Ja sam očekivao da je razbijem. Nema ništa od pomirenja, prošao je pretres i konstatovali smo da ne želimo pomirenje!

Inače, pored tužbe protiv Ivana Marinkovića, Ana je presavila tabak i za Milenu Kačavendu, Marka Đedovića i Zvezdana Slavnića, sa kojima, kako je priznala, jedva čeka da se suoči oči u oči.

- Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - istakla je Ćurčićeva za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sasa

25.01.2024 13:12

zla zena njanja