NEVEROVATNA SCENA PRED EVROVIZIJU, DŽANUM ZAPALIO ŠVEDSKU: Marija Šerifović i Teya Dora zajedno rasplakale publiku!

Autor:

Zabava

28.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je publici predstavila Teya Dora, pa priredila sa njom spektakl.

NEVEROVATNA SCENA PRED EVROVIZIJU, DŽANUM ZAPALIO ŠVEDSKU: Marija Šerifović i Teya Dora zajedno rasplakale publiku!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Marija Šerifović, sinoć je održala koncert u Švedskoj, zemlji koja će ove godine biti domaćin popularnom muzičkom takmičenju. Međutim, ono što je iznenadilo publiku jeste pojava mlade umetnice Teye Dori, koja će ove godine predstavljati Srbiju na takmičenju u Malmeu.

Marija je svoju mlađu koleginicu najavila pred publikom rečima: "Sada ću vas zamoliti da jednim velikim i glasnim aplauzom podržite i pozdravite srpsku predstavnicu, ona se zove Teodoraaa." Ove reči su izazvale glasno vrištanje i aplauz publike, dok su dve evrovizijske dive zajedno zauzele centar pozornice.

 

 

Tea je zatim izvela svoju najpopularniju numeru "Džanum", čime je dodatno oduševila prisutne. Ova mlada pevačica već je stekla veliku popularnost kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a njen nastup sinoć definitivno je potvrdio njenu harizmu i muzički talenat.

Podsetimo, Marija Šerifović je nedavno bila član žirija na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i nije krila da je njen favorit upravo Teodora Pavlovska, poznata kao Teya Dora. Kada je Tea izvela svoju numeru, dobila je maksimalnih 12 poena od Marije, što je dodatno naglasilo podršku koju Šerifovićeva pruža mladoj umetnici.

Nakon koncerta, Marija Šerifović je čak ispratila Teu na aerodrom, pružajući joj podršku i ohrabrenje pred putovanje ka Malmeu gde će se predstavljati Srbiju na ovogodišnjem "Evroviziji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading