PRIZNALA DA BI BILA SA ZAUZETIM CAREM, PA DOBILA HLADAN TUŠ: Tara Simov "sahranila" Maju Marinković, ovo će učesnicu Elite uništiti!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je javno isprozivala Maju Marinković zbog priznanja da bi bila sa zauzetim Filipom Carem.

PRIZNALA DA BI BILA SA ZAUZETIM CAREM, PA DOBILA HLADAN TUŠ: Tara Simov "sahranila" Maju Marinković, ovo će učesnicu Elite uništiti!

Foto: youtube.com/AmiG Show, ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković nedavno je javno priznala da je i dalje zaljubljena u Filipa Cara i da bi bila sa njim, bez obzira na činjenicu da je njegova izabranica, Aleksandra Nikolić, u drugom stanju.

Njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija, a na to nije ostala imuna ni Tara Simov. Ona se oglasila i javno isprozivala Maju, a svi se pitaju kako će na ovo odreagovati Maja, kada bude saznala za ovu prozivku:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

 

- Ali da riba izjavi da voli i da bi bila sa čovekom kom je izabranica trudna i čekaju dete. Hahahaha, ne želim da sam na ovoj planeti - napisala je Tara.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading