ISPLIVAO DOKAZ O ALEKSANDRINOJ AFERI SA ZVEZDANOM: Slavnić priznao sve, evo ko im čuva leđa!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanov prijatelj "pokriva" Aleksandru i Slavnića, Car će zbog ovoga pobesneti!

ISPLIVAO DOKAZ O ALEKSANDRINOJ AFERI SA ZVEZDANOM: Slavnić priznao sve, evo ko im čuva leđa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su raskinuli, a ona ni dan-danas nije otišla u Crikvenicu, zbog čega je Filip posumnjao da Aleksandra nešto muti i radi mu iza leđa.

Spominjao je različite muškarce, a mnogi detalji ukazuju na to da Aleksandra pokušava da ostvari kontakt ili je već u kontaktu sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je flert započela još tokom Zadruge 6.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

O njihovom poljupcu iz izolacije govori se i sada, a na Instagramu je osvanula fotografija kako Nikolićeva prati Zvezdanovog prijatelja, koji gotovo svakodnevno "bleji" sa Slavnićem, što je potvrdio i on.

- Nisam bio negde neobičajeno, išao sam kod Džonija, sada lajvujem odavde - rekao je Zvezdan kroz smeh.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Zvezdan je govorio u lajvu kako se upravo rastao sa Džonijem, istim onim kog Aleksandra prati na Instagramu, pa su mnogi povezali da je upravo on veza između Slavnića i Nikolićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miro

09.08.2023 11:32

Kolika mrznja prema Alex i Filipu. Nije ni cudno sto vas ignorisu. Svi znaju da vi iznosite samo kazi.

Zorica

09.08.2023 13:09

@Miro - Ma niko ih ne mrzi brate, nego svi sad nesto kao iznose nekakve dokaze, bla bla bla. A i sta je tu sad neobicno sto je bila intimna sa Zvezdanom. Pa svi znaju da je Zvezdan dobrovoljno napustio Rehab i preselio se u sobu da bi bio blize Aljeks. Sedeo je kod nje na krevetu samo u gacama skoro svaku noc i to je razlog zasto ju je Dejan sutnuo. A onda je uleteo Car i tako se ta romantika zavrsila. Sa Carem je nekoliko puta raskidala, pa je u izolaciji ipak bila sa Zvezdanom u medjuvremenu.