MILJANA I ZOLA TOTALNO DEMOLIRALI IMANJE: Sve letelo u jezero, Kulićeva napravila neviđeni LOM!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbrutalnija svađa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, ona ne prihvata kraj.

MILJANA I ZOLA TOTALNO DEMOLIRALI IMANJE: Sve letelo u jezero, Kulićeva napravila neviđeni LOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole dostigao je vrhunac kada su odlučili da jedno drugom sve naplate i pobace svoju garderobu u obližnje jezero. Ova dramatična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u medijima.

Svađa između ove dve ličnosti dostigla je tačku ključanja kada su oboje odlučili da preduzmu ekstremne mere kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo. Bacanje garderobe u jezero predstavlja dramatičan čin koji je iznenadio mnoge, a javnost s nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

 

Ova neobična situacija izazvala je različite reakcije javnosti. Dok jedni osuđuju ovakvo ponašanje kao nedostatak odraslosti i dostojanstva, drugi prate svaki korak ove kontroverzne svađe i izražavaju svoje mišljenje na društvenim mrežama.

 

- Ja kada sam čuo da on ide u Beč da nasupta, ali njemu to nije dovoljno. On mnogo troši, nisam bio nikada u toj ekipi sa kojom troši novac. Znamo svi da se on kocka, i on je to sam pričao - rekao je Ivica, Zolin prijatelj, pa otkrio šta se desilo sa Miljanom i Zolom u Beču:

- Oni su se razišli zbog novca, oni su bili na TikToku sa Filipom Carem, gde su zaradili 1500 evra, a Miljana je podigla novac i otišla bez njega. Miljana je mene tada zvala da me pita koja je adresa Zolina, ona je zaboravila gde je Zola bio, ali ja nisam znao adresu. Nakon toga sam se ja čuo sa Zolom, i on mi je rekao šta se sve desilo. Ona je otišla sa novcem, a ona se vratila i lupala mu po vratima, Zoli nije bilo svejedno - dodao je Ivica.

Ivica je potom rekao da je Miljana veoma pohlepna.

- Ona voli pare, a jednom je bila kod mene, ona je ustajala tokom noći da ide da se kocka. Ja ne znam ko je koga tu navukao na kocku. Pre nego što je Miljana napustila stan u Beču, ona je mene nazvala, a ja sam sam joj rekao da mu da pola novca, pa me je ona zvala ponovo i rekla da on nije hteo da joj otvori vrata. Ja sam taj razgovor snimio, jer sa Miljanom sve mora da se snimi - rekao je Ivica u "Premijeri". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

03.06.2024 22:14

Muljana psiho, do kad ce da joj se tolerise ovakvo ponasanje