EKSKLUZIVNI SNIMCI! Treslo se Smederevo! Aleksandar Mitrović OŽENIO brata! Piksijev "orao" KITIO trubače, pa OPLEO kolce! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat srpskog rekoredera stao na ludi kamen

EKSKLUZIVNI SNIMCI! Treslo se Smederevo! Aleksandar Mitrović OŽENIO brata! Piksijev "orao" KITIO trubače, pa OPLEO kolce! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović odavno uživa u skladnom braku sa lepom Kristinom, a danas je na ludi kamen stao i njegov rođeni brat Milan Mitrović.

Spektakularno veselje održano je u njegovom rodnom gradu Smederevu, gde je sve prštalo od muzike i trubača, koji su se potrudili da atmosfera dostigne vrhunac.

Nije želeo Aleksandar Veliki da propusti ovaj najvažniji događaj u životu brata Milana, te je pravo iz Saudijske Arabije, gde je obezbedio titulu sa Al Hilalom, požurio u Đurđev grad da bi se veselio s ostalim zvanicama.

Republika je došla u posed ekskluzivnih video-snimaka, na kojima možete da vidite kako je teklo veselje u Smederevu:

Mitrogol se od prvog sekunda bacio u sevdah i nemilice kitio trubače, ne štedeći ni evro zarađen na arapskom tlu, da bi se kasnije uhvatio u kolce, zaigravši kao na terenu - bez greške.

Iako nije skidao osmeh, primetno je bilo da se zbog ogromne vrućine koja vlada u celoj Srbiji Aleksandar često preznojavao dok je igrao, međutim, nasmejan, kao i na svom venčanju, nije krio sreću zbog svog brata.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Mitrović na svadbi svog brata

Podsetimo, Aleksandar i Kristina Mitrović u braku imaju sina Luku i ćerke Anastasiju i Nađu.

Srpski napadač je prethodnih godina često izjavljivao da mu je porodica na prvom mestu:

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - pričao je Mitrogol svojevremeno za srpske medije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izbora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading