U ELITU STIŽE ANELIN TEST ZA TRUDNOĆU: Janjuša očekuje neviđeni ŠOK, dolazi još jedna beba?!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je danas saznati da li je u drugom stanju.

U ELITU STIŽE ANELIN TEST ZA TRUDNOĆU: Janjuša očekuje neviđeni ŠOK, dolazi još jedna beba?!

Foto: TV Pink/printscreen

Dušica Jakovljević ugostila je Mensura Ajdarpašića, ali to nije sve. Naime Dušica je otkrila da će voditelj Milan Milošević sa sobom u Belu kuću poneti test za trudnoću, a njega će uraditi Aneli Ahmić.

- Ljudi, moram da vam kažem da ćemo večeras otkriti da li imamo još jednu trudnicu u Eliti, a to je Aneli - rekla je Dušica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

U rijaliti programu "Elita", Aneli Ahmić izazvala je pravu pravu buru među gledaocima kraj malih ekrana kada je izjavila da sumnja da je u drugom stanju. Naime, ona je pritrčala cimeru Marku Đedoviću sa sumnjom da je trudna, a da je Marko Janjušević Janjuš otac njenog deteta.

Kako je sama priznala u snimku koji je za kratko vreme postao viralan, od pre tri nedelje počela je da se oseća čudno, a sada već ima i određene "ženske" tegobe, te je izjavila da oseća i prve simptome.

- Kasni mi već tri nedelje. Baš me boli stomak... Katastrofa! Idem da spavam, malo da legnem - rekla je Ahmićeva Đedoviću, koji je bio iznenađen njenom konstatacijom.

Iako Aneli još uvek čeka tačnu informaciju, njena sestra Sita je poručila da će je podržati u svakom slučaju, šta god se desilo ili šta god ona odlučila, ali čini se da njena majka ne deli to mišljenje. Kako je i sama otkrila za domaće medije, Anelina majka je poprilično brutalna, pa će iskreno reći šta misli o celokupnoj situaciji tek kada Ahmićeva bude znala da li je zaista u drugom stanju i da li čeka Janjuševo dete.

- Kad sve saznamo, da li je trudna ili nije, reći ću vam. Do tada se neću oglašavati. Ja sam uvek brutalna ali za sada nemam komentara - rekla je Jasmina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading