JANJUŠEVA ĆERKA SPAKOVALA STVARI, PA NAPUSTILA OČEV STAN: Saznala da Aneli čeka njegovo dete, od sramote ne sme u ŠKOLU!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević se u trenutku ove senzacije nije nalazila u svom domu.

JANJUŠEVA ĆERKA SPAKOVALA STVARI, PA NAPUSTILA OČEV STAN: Saznala da Aneli čeka njegovo dete, od sramote ne sme u ŠKOLU!

Foto: TV Pink/printscreen

Vest o trudnoći Aneli Ahmić, partnerke Marka Janjuševića Janjuša, izazvala je pravu buru u javnosti, ali i unutar rijaliti kuće Elita. I dok se ova vest munjevito proširila, situacija u kući Janjuševe bivše supruge, Ene, ostaje obavijena velom misterije.

U beogradskom naselju gde živi Ena Janjušević i ispred njene zgrade vlada mu, a u kući nije niko zatečen.

Ena se u tom trenutku nije nalazila u kući, kako prenosi Telegraf, kao ni njena ćerka Kruna, a komšije kažu i da je Janjuš bio u istoj pre ulaska u rijaliti.

Komšije kažu da u kući niko ne boravi već danima, a Ena gotovo da i ne komentariše dešavanja u Eliti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Ena Janjušević se u trenutku ove senzacije nije nalazila u svom domu, a njena retkost u javnosti i izostanak komentara na dešavanja u rijaliti kući samo dodatno podgreva znatiželju javnosti. S druge strane, partnerka Marka Janjuševića, Aneli, i dalje prolazi kroz teške trenutke u rijaliti programu, a nedavni incident sa Janjušem dodatno je uznemirio domaću publiku.

- Ena je frapirana, ali donekle je i očekivala da će se ovo desiti. Isto je bilo i sa Majom Marinković ali na kraju ona nije htela da zadrži dete. Sa Aneli je očigledno ozbiljnija priča pa će morati sad da brine i o njoj i o bebi. Kaže: "Nek mu je sa srećom, ali Aneli nije žena za njega" - započinje izvor, prenosi Blic, i nastavlja:

- Očajna je jer ćerku Krunu ne može da zaštiti od svih tih skandala. Iako uglavnom sa njom provodi vreme u prirodi i ne pali TV u kući, svesna je da će devojčica kad tad saznati šta se dešava jer će joj deca u školi preneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
poy

04.06.2024 20:17

To nije Janjuseva kuca nego njegove bivse taste. Drugo raspust je valjda su otputovale negde. Trece sta ima tu tako cudno oni su razvedeni i mala to zna godinama kao sto je znala i za Maju a i mama ima momka tako da sve je ok. Da li je Aneli za Janjusa i Janjus za Aneli to ce njih dvoje videti, njihov problem.

Odgovori 17 7
dušanka

05.06.2024 05:42

DETE MOJE...ŽIVA TI MENI BILA...ON JESTE TVOJ OTAC...ALI KOJI TE BRUKA, KOJI TE NIPODAŠTAVA...SVE JE U TVOJIM RUKAMA....

Ljiljana

06.06.2024 03:02

Raspust nije još. Kruna nije maturant.poy mora da radiš isto kao i Janjuš.