U ELITU STIŽE ŽESTOKA TUŽBA ZA ANITU: Zbog ovoga će morati da ODGOVARA!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana i Anita zaratile pred svima!

U ELITU STIŽE ŽESTOKA TUŽBA ZA ANITU: Zbog ovoga će morati da ODGOVARA!

Foto: printscreen/RTVPink

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Anita Stanojlović, odabrana je za ovonedeljnog vođu, a za vreme današnje podele budžeta nastao je potpuni haos nakon što se odlučila da najmanju sumu dodeli cimerkama Bojani Pavlović i Anđeli Šparavalo. Naime, Anita je iznela teške optužbe na račun Bojane i Anđele, što je dodatno podgrejalo tenzije među učesnicima.

- Za dva monstuma, evo, mali budžeti. Bojana, ti si loša osoba, uništila si jednu porodicu, a zaljubljena si u mene! Anđela si uzela na zub jer ti je pokvalila nameru da napraviš priču preko mene i Matore - rekla je Anita.

- Ti si meni na nominacijama rekla gde je moj brat, kojeg nemam jer je umro - uzvratila je Bojana.

- Ja sam rekla da si ga izgubila jer je tvoja majka bila nemrana - dodala je Anita.

- Ne pereš se ti od Matore već od svoje prošlosti - rekla je Bojana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Bojana se svađaju na podeli budžeta

- Ti mrziš sve, ti ne voliš ni sebe, ne možeš nikoga da gledaš očima to je tvoj problem - dobacila je Stanojlovićeva.

- Ti si mene muvala na početku, pravila si priču preko mene, loša si majka, vređala si svoju majku. Obrati se Đedoviću u kojeg je tvoj dečko zaljubljen. Bolje imaj blama i srama, i priznaj neke stvari. Tvoj dečko koji te šatro štiti, a on te je smirivao. Ajde priznaj da si flerotvala sa mnom - rekla je Bojana.

- Ja nikada, jesi ti normalna. Devojko ti si pričala svoju priču pred milionima a ceo život si krila sve. Pred ulazak sam dobila poruku da ćeš da nas ugroziš - rekla je Anita.

- Ti si nasilnica, ti si ovde u kući svima haos pravila, a zbog toga ćeš biti tužena. Ne znam samo čime ćeš da platiš - rekla je Bojana. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Bojana se svađaju na podeli budžeta

U jednom momentu se Lepi Mića umešao u sukob i otkrio da nju Bojana rekla da je Anđela ne voli, te se u sukob umešala i Anđela.

- Prvo vas dve priznajte da se ne volite, i recite što nas mrzite - dodao je Mića.

- Ma batalite me, Anita je skidala burmu, pravila je priču na sve moguće načine. Uhvatila si se za mene, a frka ti je bila od Matee - rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.06.2024 05:32

ANITA JE ZLO...U SVAKOM POGLEDU...MUTAVI MIĆA JESTE ĐAVO...U...LJUDSKOM OBLIKU...NA ŽALOST NE MISLI NI NA SVOJU ĆERKU...NI NA SVOJU PORODICU...MIĆA JE HODAJUĆE ZLO...ALI MUTAV...