UČESNIK ELITE HITNO NAPUSTIO RIJALITI ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Potresne scene sa groblja kidaju dušu!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik se slomio od bola.

UČESNIK ELITE HITNO NAPUSTIO RIJALITI ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Potresne scene sa groblja kidaju dušu!

Foto: TV Pink/printscreen

Darijan Radomirović

Danas je bio veoma emotivan dan za učesnika Elite, Darijana Radomirovića, koji je napustio rijaliti kako bi bio uz svoju majku Bahriju i ispratio oca na večni počinak, kako prenosi Pink. Darijan je bio slomljen od bola dok je pružao podršku majci, koja je bila u dubokoj tugi zbog gubitka supruga.

Ispraćaj Darijanovog oca bio je veoma emotivan trenutak, koji je rasplakao sve prisutne. Porodična tuga bila je gotovo opipljiva, a Darijan je hrabro stajao uz majku, pružajući joj podršku dok je ona bila slomljena od bola.

Darijan je u rijalitiju otkrio da je saznao za očevu borbu s opakom bolešću, koja je trajala mesecima. Očev herojski otpor prema bolesti ostavio je snažan utisak na Darijana i sve koji su ga poznavali. Ova tužna vest duboko je potresla Darijanove prijatelje i simpatizere.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović

 

U ovim teškim trenucima, Darijan je dobio snažnu podršku od svojih prijatelja i učesnika Elite. Njegova hrabrost i ljubav prema porodici naišli su na veliko poštovanje i podršku od strane javnosti.

Podsetimo, vest o smrti Darijanovog oca saopštio je Darko Tanasijević, pa mu izjavio saučešće, a učesnik Elite ni dan-danas ne može da se oporavi od ove loše vesti:

- Izvini, malopre nisam mogao da primim saučešće, nisam verovao. Nisam primio informaciju do trenutka dok je nisam izgovorio - rekao je Darjan drhtavim glasom uživo u programu.

- Svi su ga voleli. Imao je sestre i braću. Nije bio mrgud, nego je sve radio lagano - otkrio je Darijan svojim cimerima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading