EVO KAKVA POVREDA TAČNO MUČI NOVAKA! Zbog ovoga se sve srušilo...

Autor:

Sport

04.06.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da se vraća u formu, a onda šok...

EVO KAKVA POVREDA TAČNO MUČI NOVAKA! Zbog ovoga se sve srušilo...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković povredio je koleno u meču osmine finala Rolan Garosa i to u trećem gemu drugog seta, ali je ipak uspeo nekako duel da privede kraju i pobedi Franciska Serundola sa 3:2. Danas je Nole otkazao trening i sve druge obaveze i u 15 časova otišao na detaljan pregled kod doktora kako bi ustanovio stepen povrede kolena i da li može da nastavi da igra na Grend slemu na kojem brani trofej, prvo mesto ATP liste, ali i juri rekordan 25. grend slem.

Novak je uradio magnetnu rezonancu, a onda su mu ubrzo stigli i rezultati koji nisu bili ohrabrujući... Prema tome Novak je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa. A sada je i poznato o kakvoj se povredi tačno radi - u pitanju je lezija medijalnog meniskusa desnog kolena. 

 

 

Užasne vesti za Novaka kao i za sve njegove ljubitelje, ali dobre za Kaspera Ruda koji će direktno u polufinale u Parizu gde će čekati boljeg iz duela Aleksandar Zverev - Aleks De Minor.

Podsetimo, ovaj potez imaće velike posledice po Novaka Đokovića, kako u smislu osvojenih bodova, tako i u poretku na ATP listi. Njegovo povlačenje znači da neće moći da odbrani titulu osvojenu prošle godine, a takođe će izgubiti prvo mesto na ATP listi koje će pripasti Janiku Sineru. Nole je bio broj 1 od 11. septembra prošle godine, a od narednog ponedeljka to više neće biti. Ostaje samo dilema hoće li se oporaviti do Olimpijskih igara...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading