KAKO GA NIJE SRAMOTA? Javio se dežurni Novakov KRITIČAR! Nije mogao da IZDRŽI, jedna REČ je bila PRESUDNA!

Autor:

Sport

04.06.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan potez američkog novinara Bena Rotenberga.

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Javio se dežurni Novakov KRITIČAR! Nije mogao da IZDRŽI, jedna REČ je bila PRESUDNA!

Foto: Tanjug/AP, youtube/printscreen

Nakon što je Novak Đoković izveo nezaboravan podvig osvajanjem petog seta protiv Serundola, njegovi navijači su s nestrpljenjem iščekivali njegov meč protiv Kaspera Ruda, u reprizi prošlogodišnjeg finala drugog Grend slema u sezoni.

Međutim, umesto toga, stigla je vest o Novakovom povlačenju sa turnira zbog ozbiljne povrede kolena. Ova odluka neće uticati samo na sam turnir, već će imati i dugoročne posledice na svetski poredak tenisera.

Tim povodom oglasio se večiti kritičar srpskog asa Ben Rotenberg:

 

 

- Branilac titule Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa i nastavio je svoju brutalnu 2024. godinu. Janik Siner će od ponedeljka biti najbolji igrač sveta - napisao je Rotenberg i izazvao bes Novakovih navijača, pre svega zbog reči "brutalno."

Novak Đoković je odlukom da se povuče sa Rolan Garosa prepustio prvo mesto na ATP listi Janiku Sineru iz Italije. On će biti 29. novo ime, od 1973. godine, koje će biti proglašeno za svetskog broja 1 na ATP listi. Ova neočekivana promena će sigurno izazvati veliko interesovanje u svetu tenisa.

Podsetimo, Nole je apsolutni rekorder sa 400 nedelja provedenih na prvom mestu najboljih igrača "belog sporta".

Ipak, povreda kolena ga je zaustavila da nastavi pohod ka četvrtom trofeju u Bulonjskoj šumi i rekordnom 25 Grend slemu u karijeri.

Inače, Đoković je ove sezone na Rolan Garosu savladao Francuza Pjera Iga Erbera i Španca Roberta Karbaljesa Baenu u prva dva kola sa po 3:0, dok je u trećoj i četvrtoj rundi eliminisao Italijana Lorenca Musetija i 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading