NEMA RAZLIKE! Predsednica Izborne komisije GO Vračar: Na zahtev opozicije ponovo izvršen uvid u izborni materijal, stanje isto

Autor:

Vesti

04.06.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo razlike između Zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom materijalu.

NEMA RAZLIKE! Predsednica Izborne komisije GO Vračar: Na zahtev opozicije ponovo izvršen uvid u izborni materijal, stanje isto

Foto: Shutterstock

Glasačka kutija

Predsednica Izborne komisije GO Vračar Biljana Živković saopštila je da je danas na zahtev članova Izborne komisije iz redova opozicije izvršen uvid u izborni materijal i da je ustanovljeno da nije bilo razlike između Zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom materijalu.

- Uvidu su prisustvovali, pored članova Izborne komisije GO Vračar i predstavnik posmatrača - Crte - navela je Živković, saopštila je Izborna komisija GO Vračar.

 

Opozicioni blok Srbija protiv nasilja doživeo je krah na izborima koji su 2. juna održani u 89 opština i gradova širom Srbije.

Iako nisu bili u punom sastavu, samozvani borci protiv nasilja na lokalnim izborima su prošli kao bos po trnju, posebno u dva velika grada, Beogradu i Nišu.

Njih su, naime, u prestonici ubedljivo prešišali Savo Manojlović, lider Pokreta Kreni-promeni i nosilac liste "I ja sam Beograd", koji je uzeo 17,4 odsto glasova, što je za 5,2 odsto više u odnosu na broj glasova koje je osvojila lista "Biram Beograd". Debakl su doživeli i u Nišu, gde ih je glatko porazio doktor Dragan Milić, nosilac istoimene liste, koja je osvojila 23,8 odsto glasova, što je za osam procenata više od liste "Biramo Niš".

Izborni rezultati najbolje govore o tome koliko ljudi veruju opoziciji koja je na krilima dve najveće tragedije u Srbiji pokušala da skupi jeftine političke poene, pa su sada kažnjeni lošim rezultatima. Ono što je još poraznije po njih jeste to što su ih pregazile opozicione kolege koje se tek pojavljuju na političkoj sceni i kojima je ovo prvo učešće na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading