JANJUŠ PRIČAO O BEBI I ANELI, PA POMENUO BIVŠU ŽENU! Učesnik Elite ne može da dočeka da postane tata! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.06.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam više šta da kažem, skroz sam van sebe. Mislim da smo Aneli i ja sada najsrećniji na svetu!

JANJUŠ PRIČAO O BEBI I ANELI, PA POMENUO BIVŠU ŽENU! Učesnik Elite ne može da dočeka da postane tata! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova partnerka Aneli Ahmić ne mogu da dočekaju da postanu roditelji, a bivši košarkaš je sada pomenuo i bivšu suprugu, pa se pitao kako ona sada podnosi činjenicu da će on opet da dobije dete. 

- Ne znam više šta da kažem, skroz sam van sebe. Mislim da smo Aneli i ja sada najsrećniji na svetu! Ne znam samo kako na sve gledaju ljudi napolju. Kako li na sve gleda moja bivša žena. Ena je sigurno šokirana, ali mislim da nju ništa od mene više ne može da iznenadi - pričao je Janjuš cimerima, koji su ga tešili i pričali da u ovim trenucima to ne treba da ga zanima. 

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Janjuš, Aneli i Ena

 

Podsećamo, učesnica Elite Aneli Ahmić zvanično je u drugom stanju, a sve se potvrdilo nakon što je voditelj Milan Milošević doneo test na imanje koji je sve pokazao vrlo jasno. Nakon reakcije Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je Aneli imala nezaštićene intimne odnose, a koji se obradovao što će postati tata, sada se oglasio i njen bivši dečko! Asmin Durdžić napolju je odmah saznao lepe vesti, nakon čega je preko medija objasnio da im želi sreću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Pa super ako je trudna, ja im želim sve najbolje! Da budu živi i srećni - rekao je Durdžić, pa je dodao:

- Iskren da budem, ja sam i sam ispao loš, pošto su me one na to terale. Nijedan muškarac ne treba da vređa devojku sa kojom je u vezi, sa kojom ima odnose. Ne podržavam to. Ja sam bio prinuđen da vređam, ali ne podržavam to. Želim im svu sreću, treba da rodi to dete!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading