ŠA KAO RAZJARENA ZVER JURCAO IMANJEM! Miona ga dovela do ludila, reper opet isplanirao BEKSTVO iz "Elite"!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da drami zbog ponašanja Mione Jovanović.

ŠA KAO RAZJARENA ZVER JURCAO IMANJEM! Miona ga dovela do ludila, reper opet isplanirao BEKSTVO iz "Elite"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Današnja rasprava između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović izazvala je pravi haos. Nenad je zamerio Mioni što ga je marširala, a ova situacija je dovela do eskalacije sukoba između njih.

Ša je pobesneo u sekundi, pa napustio Belu kuću, a Miona je odjurila za njim ne bi li ponovo spustila loptu, iako su nedavno raskinuli, nakon što je ona rekla da ju je prisiljavao na se*sualne odnose.

 

Otkako je Ša otkrio da su on i Miona imali se*sulani odnos, ona mu je to zamerila zbog njenih roditelja, međutim, iako Jovanovićeva tvrdi da su taj odnos krili zbog njenih roditelja, mnogi cimeri se ne slažu s tim, smatrajući da je to sakrila zbog Stanislava Krofaka, te da je Ša to namerno i uradio da bi je zgadio Stanislavu.

A kako napolju njihovi najbliži i dalje priželjkuju njihovo pomirenje, sada se oglasila i drugarica koja u panici strepi da je zbog ovog reperovog poteza Miona prokockala sve šanse kod bivšeg.

- Jao, ne znam šta da vam kažem, ja iskreno mislim da je ona sa Ša u odnosu samo zato što se plaši da se on ne diskvalifikuje. Vidi se da Miona i dalje voli Stanislava, pa svi su uočili njihove osmehe i poglede, ali sada, kada je saznao da su ona i Ša imali se*s, mislim da je izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom - započela je Mionina drugarica, pa dodala:

- Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je Ša namerno rekao to za se*s da bi srozao Mionu kod Stanislava, a, po svemu sudeći, i uspeo je u tome. Iskreno, nadam se da se varam, ali mislim da je Miona sada Stanislavu totalno pala u očima i da za pomirenje nema šanse, prokockala je poslednju šansu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading