MILJANINI URLICI ODZVANJALI IMANJEM: Kulićeva uništila Zolu, pa shvatila da ga je ZAUVEK IZGUBILA!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u suzama nakon svađe sa Zolom.

MILJANINI URLICI ODZVANJALI IMANJEM: Kulićeva uništila Zolu, pa shvatila da ga je ZAUVEK IZGUBILA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Sukob između Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole dostigao je vrhunac kada su odlučili da jedno drugom sve naplate i pobace svoju garderobu u obližnje jezero. Ova dramatična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u medijima.

Svađa između ove dve ličnosti dostigla je tačku ključanja kada su oboje odlučili da preduzmu ekstremne mere kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo. Bacanje garderobe u jezero predstavlja dramatičan čin koji je iznenadio mnoge, a javnost s nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

Ova neobična situacija izazvala je različite reakcije javnosti. Dok jedni osuđuju ovakvo ponašanje kao nedostatak odraslosti i dostojanstva, drugi prate svaki korak ove kontroverzne svađe i izražavaju svoje mišljenje na društvenim mrežama.

Nakon izbijanja ovog sukoba atmosfera u Beloj kući se značajno zahuhtala. Miljana je nakon verbalnog okršaja sa Zolom odlučila da se povuče na garnituru, gde je provela neko vreme sama, prolivajući more suza.

 

- Dva dana nemamo komunikaciju Miljana i ja. Ovo je prvi put da sam ušao da prema njoj nemam napadački bilo šta, nisam je provocirao, čak sam i legao pored nje. Ona hoće sve i odmah i da bude po njenom. On je pre neko jutro ušla u izolaciju i rekla: "Moram nešto da ti kažem, imala sam s*ks sa Darjanom, ne volim te više", a onda uveče umire za mnom. To mi je katastrofa, više me ne pogađa. Ja gledam sve to da mi je jadno i ne mogu da verujem na koje grane se devojka spušta. Zbog čega? Nisam išao protiv nje - govorio je Zola tokom sinoćnjeg intervjua, pa priznao simpatije prema Stefani:

- To mi je možda i jedna od najboljih cura koja je bila, što se tiče fizičkog izgleda. Ne bih voleo da provodim toliko vremene sa njom, jer znam sebe, a devojka je zauzeta - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading