ALEKSANDRA PROGANJA CARA, U SVE UPLELA NJEGOVOG PRIJATELJA: Filip ne može da je se otarasi, Nikolićeva mu ne da mira!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i dalje moli Cara za pomirenje, pokušava da kontaktira i njegovog najboljeg prijatelja!

ALEKSANDRA PROGANJA CARA, U SVE UPLELA NJEGOVOG PRIJATELJA: Filip ne može da je se otarasi, Nikolićeva mu ne da mira!

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Aleks i Car

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, ne prestaje da se ponižava ni nakon završetka rijalitija, pa je tako više puta naglasila da ne prihvata raskid sa Filipom Carem, iako je on već doneo odluku, pa je otpratio sa Instagrama i obrisao sve zajedničke fotografije.

Nikolićeva nastavlja da moli za drugu šansu, pa tako pokušava da ostvari kontakt i sa njegovim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem, koji je non-stop sa Filipom i zadrugar najviše ceni njegovo mišljenje.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

Naime, Aleksandra je zapratila Bruna preko Instagrama, kako bi imala uvid u Filipov život, s obzirom da su Bruno i Car gotovo uvek zajedno, dok ju je on potpuno iskulirao. Kako je pobednica izjavila "Za raskid je potrebno dvoje, a ovo je samo Filip odlučio", čini se da Car ne može da se otkači od Aleksandre, koja po svaku cenu želi obećan brak.

Da podsetimo, tokom sinoćnje emisije "Narod pita" Aleksandra je vodila telefonski razgovor sa Carem i žalila mu se na brojne uvrede, dok joj je on držao predavanje, pokušavajući da prekine vezu što pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading