ZA GODINU DANA ĆE IZVRŠITI SAMOUBISTVO: Učesnik Elite odao zastrašujuću tajnu, odmah spomenuo i SAHRANU!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni detalji napada na Uroša Stanića!

ZA GODINU DANA ĆE IZVRŠITI SAMOUBISTVO: Učesnik Elite odao zastrašujuću tajnu, odmah spomenuo i SAHRANU!

Foto: Shutterstock

Kontroverzni učesnik rijalitija "Elita", Ivan Marinković, ponovo je bio u centru pažnje zbog svojih postupaka. Naime, Marinković je započeo sukob sa Urošem Stanićem, da bi potom prešao na verbalne uvrede i fizičke gestove prema Žani Đorđević.

Nakon što je završio sukob sa Stanićem, Marinković se okrenuo ka Žani Omnia. On je bacio njene stvari i uputio joj gnusne uvrede, što je dodatno zaoštrilo situaciju u rijalitiju.

- Metar od mene - kazao je Uroš.

- Umrećeš za godinu dana, jer ćeš izvršiti suicid. Ni majka ni otac ti na sahranu neće doći. E, sad će Žanine stvari sve da lete - kazao je Ivan.

- Je l' ovo Ivan bacio moj kofer? - upitala je Žana.

 

- Ma, slučajno mi ispalo - kazao je Ivan.

- Samo ti bacaj - kazala je Žana.

- Ološu jedan, gde će da me sahrane? Kako te nije sramota da pričaš tako morbidne stvari, stoko jedna - kazao je Uroš.

Podsetimo, sukob između učesnika rijalitija "Elita", Uroša Rajačića i Uroša Stanića, izazvao je veliku pažnju javnosti i rezultirao ozbiljnim posledicama po Rajačića. Nakon incidenta tokom "Ankete" u rijalitiju, gde je Rajačić nasrnuo na Stanića, Veliki šef je doneo hitnu odluku o kazni koja će imati ozbiljne posledice po Rajačića.

Agresivno ponašanje u "Eliti" nije tolerisano, te je Veliki šef odlučio da Uroš Rajačić bude kažnjen tromesečnim honorarom. Ova odluka šalje jasnu poruku svim učesnicima da se nasilje neće tolerisati u rijalitiju, te da će svako agresivno ponašanje imati ozbiljne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading