OVAKO JE SINER REAGOVAO NA NOVAKOVO POVLAČENJE: Italijan SA OSMEHOM na licu (VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preuzeće prvo mesto na ATP listi.

OVAKO JE SINER REAGOVAO NA NOVAKOVO POVLAČENJE: Italijan SA OSMEHOM na licu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner je pobedio Grigora Dimitrova sa ubedljivih 3:0 u setovima i zakazao polufinalni duel na Rolan Garosu sa boljim iz duela Cicipas - Alkaraz. Posle meča bio je vidno zadovoljan samom pobedom, ali i činjenicom da će od ponedeljka biti prvi teniser sveta.

- Moja igra je bila solidna, naročito u prva dva seta. Malo je bilo tenzije na kraju kada sam servirao, ali sam zadovoljan kako sam reagovao i plasirao se u polufinale - istakao je Siner i dodao:

- Morao sam da igram malo drugačie, da se prilagodim svakome. Protiv svakoga je drugačija situacija. Ali, lepo je za igru da imamo igrače sa jednoručnim bekhendom.

Novakovo povlačenje znači da neće moći da odbrani titulu osvojenu prošle godine, a takođe će izgubiti prvo mesto na ATP listi koje će pripasti Janiku Sineru. Nole je bio broj 1 od 11. septembra prošle godine, a od narednog ponedeljka to više neće biti. To je saznao i Italijan posle prolaska u polufinale.

- Šta da kažem? San svakog igrača je da postane svetski broj jedan. Video sam da se Novak povukao. Tako, svi smo razočarani zbog toga i želimo mu brz oporavak. Probao sam da ne mislim o tome, jer ovo je turnir na kojem sam imao mnogo problema poslednje dve godine. Srećan sam što sam u polufinalu. Hvala mom timu koji je omogućio sve ovo, jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

Za kraj je još jednom zadovoljno poručio:

- Ovo je specijalan trenutak za mene i jako sam srećan što to mogu ovako da podelim sa vama. Videćemo šta ću moći da uradim u petak kada se igra polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading