HITNA REAKCIJA ANE ĆURČIĆ! Nakon haosa i raskrinkavanja Milene Kačavende, oglasila se bivša zadrugarka! DRAMA!

Autor: P. R.

Zadruga

21.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda napravila Ani Ćurčić problem, kume zaratile!

HITNA REAKCIJA ANE ĆURČIĆ! Nakon haosa i raskrinkavanja Milene Kačavende, oglasila se bivša zadrugarka! DRAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je Milena Kačavenda, koja je u javnosti postala poznata kao "kuma" Ane Ćurčić, održala "lajv" na društvenoj mreži Instagram, isto je uradila i drugoplasirana učesnica šeste sezone "Zadruge" i odgovorila na prozivke na njen račun.

Naime, Kačavenda je iznena niz optužbi na račun Ćurčićeve, ali i Ace Bulića, s kojim je šurovala u spoljnom svetu tokom svih dešavanja u rijalitiju, te istakla da joj se Ana nijednom nije zahvalila nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, kao i da se nije oglasila povodom priča da je krala novac od fanova.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, ST/Nikola Mutić, Instagram.com

 

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam. Neosporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana u svom "lajvu".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mila

21.06.2023 19:29

tipicno za bg mahaluse

O Boze!!!

21.06.2023 20:27

Evo opet neko drugi pravi probleme, nasa Njanja nevina, neiskusna,..kao Francuska sobarica!!! Za svih ovih 5 meseci, nismo culi tu "sirinu, dubinu osecanja,... Ako te prijateljica (30 godina se poznajete), nije razumela, lose se izrazila, uvalila te u probleme,... Sta si ocekivala od nas, ne znamo se, ko smo mi tebi a na kraju ko si ti uopste nama!!! Sam pocetak ti je bio dobar, a onda si svesno upala u "zivo blato"!!!

pero

21.06.2023 22:21

najvece budale su Kuma i Aca. ona ih he uvalila u sve ovo a svoju porodicu zastitila.sama je trazila da Kuma objavi pisma, da prica sta joj je rradio.Ana danas prica jedno ,sutra drugo.sve neka tezina, dubina.