PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED MEČ SA VOJVODINOM: Milojević saopštio loše vesti!

Autor:

Sport

27.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju pohod ka tituli.

PROBLEMI ZA ZVEZDU PRED MEČ SA VOJVODINOM: Milojević saopštio loše vesti!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odmeriće snage u okviru drugog kola plej-of Superliga Srbije sutra od 17.30 na stadionu Karađorđe. Trener crveno-belih Vladan Milojević ističe značaj utakmice i pohvalno govorio o ekipi Stare Dame, navodivši da je reč o timu koji ozbiljno pretenduje na mesto koje vodi u Evropu.

- Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru - rekao je Milojević.

Milojević nije krio činjenicu da se suočavaju sa određenim problemima vezanim za povređene igrače, što može biti zabrinjavajuće za navijače.

-Imamo trening popodne. Postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga - jasan je trener crveno-belih.

Čestitao je igračima na plasmanu u finale Kupa Srbije.

- Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu - objasnio je iskusni stručnjak.

Vladan je istakao kvalitete igrača Vojvodine, posebno izdvajajući Andriju Radulovića i Njegoša Petrovića. 

- Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine - govorio je on i dodao:

- Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način. Dosta je sazreo kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona - zaključio je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading