SKANDAL! Uživo u emisiji naša starleta priznala da je KUPILA DIPLOMU, ali NE ZNA KOG FAKULTETA!

Autor:

Zabava

27.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Đukić Blondi šokirala javnost priznanjem!

SKANDAL! Uživo u emisiji naša starleta priznala da je KUPILA DIPLOMU, ali NE ZNA KOG FAKULTETA!

Foto: Youtube.com printscreen

U nedavnom intervjuu za emisiju "Opasnice" na televiziji "Hepi", starleta Nada Đukić Blondi šokirala je javnost priznanjem da je kupila diplomu iz menadžmenta. Ova izjava ponovo je postala aktuelna nakon što je snimak emisije osvanuo na društvenim mrežama, pokrenuvši novu raspravu o načinima na koje javne ličnosti stiču visoko obrazovanje.

Blondi je otvoreno pričala o tome kako je došlo do odluke da kupi diplomu, ističući da joj je u tome pomogao "kum koji više nije među živima". Ona je objasnila da je kum primetio njen brz i efikasan rad na računaru, te da ju je uveravao u njen intelektualni potencijal.

Foto: Youtube.com printscreen

Nada Đukić Blondi

 

- To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: "Mnogo si inteligentna jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš." Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila dakultet - kazala je ona.

- Neću da kažem na kojem fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi, nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna. Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu. Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja jer sam ja došla ovde da se školujem a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila - rekla je ona.

Foto: Youtube.com printscreen

Nada Đukić Blondi

 

Ovo priznanje Nade Đukić Blondi izazvalo je burne reakcije javnosti, dovodeći u pitanje vrednost visokog obrazovanja i postavljanje pitanja o etici i moralu u sticanju diploma. Osim toga, njen stav o nedostatku želje za radom i izjavu da nikada nije radila, dodatno su podstakli polemike o vrednosti rada i značaju obrazovanja u današnjem društvu.

Na kraju, ova priča otvara mnoga pitanja o obrazovnom sistemu, moralnim vrednostima i percepciji javnih ličnosti u društvu, ostavljajući prostora za dublju analizu i raspravu o ovim temama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gv

28.04.2024 18:52

Svi visoko obrazovani a doktorate svi iz političkog vrha imaju. Doktor nauka a nauke nigde niti su naučnici bili niti ce biti