USKORO ĆE JOJ ZABRANITI KOMUNIKACIJU SA RODITELJIMA: Miona ostala bez svih prijatelja zbog Ša, najbliži pokušavaju da joj pomognu!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je dobila nova pravila i uputstva od Ša, evo sa kim sve ne sme da ima kontakt.

USKORO ĆE JOJ ZABRANITI KOMUNIKACIJU SA RODITELJIMA: Miona ostala bez svih prijatelja zbog Ša, najbliži pokušavaju da joj pomognu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas se u Eliti održala još jedna emisija "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević. U ovoj emisiji, Milan je spreman da zajedno sa učesnicima pogleda snimke ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli.

Nenad Aleksić Ša je još jednom pobesneo zbog druženja Mione Jovanović, njegove sadašnje izabranice, sa Miljanom Kulić, koja, kako on tvrdi, pokušava da im uništi vezu. Takođe mu je smetalo i njeno druženje sa Aneli Ahmić, koja Mionu huška protiv Ša i njihove veze.

On je napravio dramu, pa napustio emisiju i krenuo da Mioni drži predavanje, pa zabranio svaku komunikaciju sa njima, a kako joj je već uskratio kontakt sa Lepim Mićom, čini se da Miona uskoro neće moći da razgovara ni sa kim:

 

- Prelazio sam joj pet puta preko svega ali zbog mene treba da imaš poštovanja i da joj kažeš šta radiš - rekao je Ša.

- Što ti ne zameriš Janjušu što mene kinji? - upitala je Miona.

- Janjuš se nikad nije mešao u našu vezu, mi nikad ne pričamo o našoj vezi, niti se meša -rekao je Ša.

- Ja sa njom ako provedem 10 minuta dnevno, ja non stop sa tobom blejim - rekla je Miona.

- Ne pravi me ludim više, neću da je vidim više u tvom okruženju, ona samo pravi priče, to je zlo od osobe i samo pravi priče - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Neću da te slušam, ja ću da radim kako ja mislim - rekla je Miona Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading