ALEKS I ZVEZDAN SE ZNAJU OD RANIJE! Šok priznanje Anine kume, ne staje sa RASKRINKAVANJEM: Iskusila je njegovo NASILNIČKO ponašanje!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila je skandalozne detalje odnosa Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

ALEKS I ZVEZDAN SE ZNAJU OD RANIJE! Šok priznanje Anine kume, ne staje sa RASKRINKAVANJEM: Iskusila je njegovo NASILNIČKO ponašanje!

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Milena Kačavenda, najbolja drugarica Ane Ćurčić juče je bila u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je žestoko oplela po Zvezdanu Slavniću, ali i njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić. Ona je takođe istakla se Slavnić i Aleksandra Nikolić poznaju i od ranije, pa se dotakla i drugarice Ane.

- Ona meni deluje kao da je tamo tri meseca, jako brzo se pogubila u svemu tome, pritisak joj je jeziv, njemu zasigurno isto tako. Ja nekada kada pogledam, neka shvati ko kako hoće, meni ga je nekada žao. Mislim da će on tek po izlasku iz rijalitija postati svestan šta je uradio, šta je izgubio, ne mislim da ima šansu sa ovom devojkom nikakvu. Ovo njeno ponašanje, drsko, Slavnić to ne toleriše nikada nikome. On je tu vrlo izričit, ti moraš uvek da aminuješ njegovo mišljenje, on je negde i narcisoidan.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

Milena je istakla i da ne može da veruje da je na takav način izdao Anu.

- Čovek koji je bio Spartanac, koji je mogao da izdrži svašta je sebe doveo u situaciju da se zaboravi i da ustane i javno pljune na ženu. Ja sam imala duel i sa tatkom i nazvala sam ga ''tatko bez patke''. Ja čoveka nikada nisam upoznala, kako možeš čoveče da kažeš reč jednu za Anu, oni nemaju pravo zaista. Njihova deca su odrastala zajedno, druže se i dan danas, gde su bili svi kada Zvezdan nije bio tu? Bila je samo Ana tu, on na to nije smeo da pljune. Sve vreme se pominje kako je on ustao ostavio Anu javno, pa se onda spanđao sa Anđelom i sad je on ispravan, mi pričamo o čoveku koji ostavlja ženu, svoj dom, decu iza sebe samo zato što se ''smoki bandit'' upalio, mislim da to niko nije očekivao od čoveka od četrdeset i nešto godina.

Ona je dala svoj sud i o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana, pa šokirala priznanjem da su se oni poznavali i ranije.

- Zvezdan i Aleks se poznaju od ranije, pre rijalitija. Mi smo neke stvari saznali nakon njegovog ulaska, dušebrižnici su se oglasili. Ana nije sasvim slučajno stala na njenu stranu. Aleks je imala ozbiljan problem sa Zvezdanom Slavnićem, ne bih govorila o detaljima. 

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić znaju se od ranije

- Bili su itekako u kontaktu, gde je Aleks kada je shvatila brzom brzinom uhvatila put pod noge i zdimila. Kažu Ana je ostavila Zvezdana zbog Aleks, ne, ona je tada saznala neke stvari, dokumentovane, to je godinu dana između dva rijalitija. Ana je stala na njenu stranu, da zaštiti, ona je ovde zaštitnica, pobrkala je lončiće. Ne znam da li ste videli, ali u nekom trenutku kada je Ana već ušla, Zvezdan je prišao Aleks on je rekao ''jesam li ti nešto uradio, jesam li te napadao?'', ona se ukočila i govorila ''ne, nisi, sve je u redu'' i ona ima strah od Zvezdana. Ana je nju prihvatila samo zato što je znala šta je Aleksa sa Zvezdanom prošla, to nema veze sa Zvezdanovim ulaskom, sva ta dešavanja su bila pre rijalitija, ali Aleks je iskusila Zvezdanova nasilnička ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ELENA

20.02.2023 10:41

ova sere ya sve pare i ona se bavi aleksandrom alo yeno pacenice gledaj svoja posla dosadna si i glupa necemote u yadrug

ISTINA

20.02.2023 12:20

SERI SERI MOJ GOLUBE BELI KO DOVODI OVE SMECARKE PO YADRUYI DA KOMENTARISU ISFRUSTIRANE BABETINE