KAMPACO BACIO SVE U TRANS NESTVARNOM ASISTENCIJOM: Argentinac ovim potezom oduševio sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Zvezde ima magiju u rukama.

KAMPACO BACIO SVE U TRANS NESTVARNOM ASISTENCIJOM: Argentinac ovim potezom oduševio sve! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid je uspeo da ostvari važnu pobedu nad ekipom Granade rezultatom 94:80 u 32. kolu ACB lige, čime su nastavili svoju borbu za prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone. Ova pobeda ih stavlja u poziciju da imaju sve u svojim rukama u borbi za titulu, posebno nakon što je Unikaha kiksnula u prošlom kolu.

Iako je trener Ćus Mateo odlučio da iskombinuje tim i podeli minutažu, to nije sprečilo bivšeg plejmejkera Crvene zvezde, Fakunda Kampaca, da pokaže svoje magične veštine na terenu. Na početku meča je još jednom demonstrirao svoju izvanrednu viziju igre, asistirajući Albertu Abaldeu za impresivno zakucavanje.

Nakon toga je kamera je uhvatila i emotivni trenutak kada je Kampaco iskoristio pauzu između poluvremena da poljubi svoju ćerku Saru, što je naišlo na veliku simpatiju prisutnih.

Pored Kampaca, najefikasniji igrači na terenu bili su Albert Abalde i Džanan Musa, obojica sa po 14 poena.  Abalde je pokazao svoju impresivnu igru, dok je Musa takođe doprineo uspehu tima sa svojim učinkom.  Real Madrid nastavlja svoju borbu za vrh tabele, a naredni mečevi će definitivno biti uzbudljivi za ljubitelje košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading