KSENIJA PAJČIN JE IMALA JAK RAZLOG DA GA OSTAVI! Zajednički prijatelj Zvezdana Slavnića i pevačice otkrio NEPOZNATE detalje veze!

Autor:

Zadruga

03.02.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je teško podneo što ga je Ksenija ostavila.

KSENIJA PAJČIN JE IMALA JAK RAZLOG DA GA OSTAVI! Zajednički prijatelj Zvezdana Slavnića i pevačice otkrio NEPOZNATE detalje veze!

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Pevačica Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših pevačica sa naše javne scene, te su je mnogi smatrali i fatalnom po muški rod. Za njom su ludeli svi, a bila je i poznata po turbuelntnim odnosima sa žestokim momcima.

O njenoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem priča se naširoko već mesecima unazad otkad je on postao učesnik rijaliti programa ''Zadruga'', a o njihovoj vezi postoje različite spekulacije, između ostalog da je Ksenija kriva za sukob koji se dogodio pre 25 godina ispred diskoteke ''Četiri sobe'', kada je Zvezdan ubio Olivera Jovanovića. Međutim, Zvezdan je ove navode demantovao.

Foto: printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić

Njihov tadašnji zajednički prijatelj se sada oglasio i otkrio da je Zvezdan bio smrtno zaljubljen u pevačicu, dok se ona u jednom trenutku ''ohladila'' i udaljila od njega.

- Ksenija je njega volela, ali nije ona bila luda za njim, koliko je on za njom. Zvezdan je za nju bio već klinac u tom periodu... Sećam se da je već pred kraj veze pričala kako joj je dosadio jer stalno priča o automobilima. Bio je neiživljeni dečkić, a nju to već tada nije zanimalo. Bila je mnogo zrelija od njega - priča izvor za 24sedam i dodaje:

- Te večeri smo išli svi zajedno na klopu i požalila se onako usput. Videlo se da je više ne ispunjava ta veza jer je u nekom trenutku za nju postao klinac. Međutim, nekako nije mogla ni bez njega, ali je ipak presudilo da ga ostavi.

Foto: TikTok printscreen

Ksenija Pajčin

Na ovu temu se oglasio i Ksenijin najbolji prijatelj i kum Bane Dević koji je otkrio do sada nepoznate detalje ljubavi Slavnića i Pajčinove.

- Oni su bili klinci, ne znam kako o tome da pričam s ove tačke gledišta... Može da se svede kao najveća ljubav u tim godinama. Bila je zaljubljena u njega, logično, bili su zajedno. Ne znam koliko su dugo bili u vezi. Nisam poznavao Kseniju u tom periodu, upoznali smo se neposredno nakon toga, detalje ne mogu da otkrivam jer nisam bio deo te priče. Nema istine u medijskim navodima da je do tog ubistva došlo zbog Ksenije, i sami ljudi su se izjasnili da tu nema istine. To su sve glupe priče, nemaju veze s istinom i mi smo to sve ove godine znali, a sad zna i ostatak javnosti, ona nikada nije bila u toj priči. To je čist senzacionalizam i budalaština - rekao je Bane za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

04.02.2023 07:33

Bio je i ostao neiživljeni dečkić!Ovakav nadobudni infant, nije odavno vidjen, a posebno kao predmet zelja ovoliko zena. Ove sve zene na celu sa Anom su kao da im je vrana popila mozak.