ANĆELOTI SPUŠTA LOPTU NAKON OSVAJANJA LA LIGE: ''Moramo da budemo strpljivi!''

Autor:

Sport

05.05.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Osećam suzdržanu sreću'' - navodi italijanski stručnjak.

ANĆELOTI SPUŠTA LOPTU NAKON OSVAJANJA LA LIGE: ''Moramo da budemo strpljivi!''

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid je osvojio titulu u španskoj La Ligi, četiri kola pre kraja šampionata, sa impresivnih 87 bodova. Trener Reala, Karlo Anćeloti, izrazio je zadovoljstvo ovim uspehom nakon pobede protiv ekipe Kadiza rezultatom 3:0 u 34. kolu La Lige. Međutim, iskusni Italijan spušta loptu na ovaj podvig i upozorava na ono što sledi, a to je revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Bajerna.

- Može da se kaže osećam suzdržanu sreću. Najvažnija utakmica nam je veoma blizu. Zadovoljni smo pobedom, ali je bilo teško pripremiti ovaj meč pošto svi mislimo na Bajern. Neki drugi igrači su dobili šansu. Moramo da budemo strpljivi, sreda je blizu. Sada je najvažniji odmor i oporavak - jasan je Anćeloti i dodaje:

- Na osnovu onoga što vidim, svi smo mirni. Imaćemo vremena za slavlje, ali sada moramo 100 odsto da se koncentrišemo na meč, koji će biti odigran u sredu. Imamo veliku priliku, 90 minuta kod kuće za plasman u finale LŠ. Ne postoji veća motivacija od toga - poručio je trener Reala.

Real Madrid, osim što je osvojio domaću titulu, sada ima priliku da se plasira u finale Lige šampiona, što bi bio još jedan veliki uspeh za ovaj klub. S obzirom na trenutnu formu i motivaciju, fudbaleri Reala sigurno će pružiti izuzetno uzbuđujuću utakmicu protiv Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading