MILJANA JE SA IVANOM ZATRUDNELA POSLE TREĆEG ODNOSA: Marija kivna na Marinkovića, nije štedela reči: "Može Bebici da pljune pod prozor"

Autor:

Zadruga

01.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić u svakoj situaciji je na strani Nenada Macankovića Bebice

MILJANA JE SA IVANOM ZATRUDNELA POSLE TREĆEG ODNOSA: Marija kivna na Marinkovića, nije štedela reči: "Može Bebici da pljune pod prozor"

Foto: Dragan Kadić, E-stock Caslav Vukojicic, ATAImages

Marija i Ivan

U šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica žestoko su se sukobili u "Zadruzi", a Miljanina majka, Marija Kulić stala je u odbranu Bebice.

- Mislim da je Bebica ozbiljan degnerisani parazit, ja se plašim ovakvih ljudi. To je patologija. O Miljani se svašta pričalo, a je ona mučena majka, sama, a sada misle da ona nije normalna. Ne znam šta da kažem, porodica se širi. I Siniša i Marija vole Miljanu, ali ne mogu da je obuzdaju, a Bog im je dao Bebicu da im pomogne. On ostavio svoj grad, porodicu i otišao u Niš - rekao je Ivan, što je Marija prokomentarisala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Degenerik je on, veći degenerik od njega ne postoji jer mišljenje čoveka koji je ostavio dva deteta ne može da se uvaži. Nezainteresovan je kako za jedno, tako za drugo - ponovila je Marija.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić

- Kaže da je Miljana nenormalna i bolesna, a gledao ju je nekada u rijalitiju u kom je učestvovala. Njihov odnos desio se godinu dana kasnije. Ako je posumnjao u njeno zdravstveno stanje i normalnost, zbog čega je ušao u vezu sa njom?! Ja sam joj govorila da se sklanja od njega, da hoće samo igru, da pravi rijaliti priču. Međutim, on me je u tim razgovorima demantovao, govorio da je voli, da se zaljubio u nju. Rekla sam joj da se skloni, da me posluša, a posle mesec dana se desilo da, posle trećeg s*eksualnog odnosa, ona zatrudni. Zašto je imao odnose sa devojkom za koju je smatrao da je nenormalna?! - upitala se Miljanina majka.

Ona je, takođe, objasnila da Bebica i Ivan nikako ne mogu da se uporede.

- Nenad ima mnogo veće sposobnosti i kvalitete od Ivana Marinkovića. Pametniji je milion puta, dokazao je brojnim primerima to, pa i time koliko je zarađivao dok je bio sa ocem u firmi... Bio je vlasnik svih firmi, potpisivao sve, bio ovlašćeno lice... Itekako je sposoban! Sposobnijeg i pametnijeg momka nisam videla od Nenada. Nema u šta se ne razume, sve zna, sve radi kako treba, odgovoran, tačan. Ivan može Nenadu samo da skine kapu i pljune mu pod prozor, pruži ruku i kaže:"Momak, alal vera za sve!".

Republika

Foto: ATAImages

Nenad Macankovic Bebica

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

02.11.2022 06:22

Ne pogresila si, Miljana se "zabavljala" sa njim tri godine. Zeno osvesti se! Ne branim Marinkovica, ali lovacke price o cerki koja nema nikakve kocnice je previse. Ajde bre uzjahali ste coveka i krivite ga sto ona nema kriterijum sa kim spava. Jadno dete.