VLAHOVIĆ ODBIO NOVI UGOVOR SA JUVENTUSOM: Za Srbina stigla bogata ponuda iz Saudijske Arabije!

Autor:

Sport

04.05.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac u centru pažnje.

VLAHOVIĆ ODBIO NOVI UGOVOR SA JUVENTUSOM: Za Srbina stigla bogata ponuda iz Saudijske Arabije!

Foto: www.profimedia.rs

Sezona se bliži kraju, a sa njom dolazi i vreme transfera. Italijanski list Tutosport donosi nove informacije o potencijalnom transferu Dušana Vlahovića. Srpski napadač postaje sve interesantniji klubovima poput Arsenala i Čelsija, koji se pripremaju da ponovo krenu u "lov" na talentovanog fudbalera.

Vlahoviću se nudi povećanje plate na 12.000.000 evra ovog leta, a upravo zbog toga, Juventus je pokušao da postigne dogovor o novom ugovoru sa manjom platom, ali je Vlahović tu ponudu odbio.

Ipak, prema istom izvoru, Vlahović je takođe odbio i veoma unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, smatrajući da još uvek nije pravo vreme za takav korak. U svakom slučaju, ukoliko do transfera dođe, Vlahović neće biti prodat ispod cene od 70.000.000 evra, što obećava uzbudljivo leto na fudbalskoj pijaci.

Kako navodi isti izvor, Čelsi i Arsenal su jako zainteresovani za Vlahovića. Dušanu se nudi povećanje plate na 12.000.000 evra, što je privuklo pažnju klubova i učinilo ga još primamljivijim za potencijalne transfere. Juventus je pokušao da produži ugovor sa Vlahovićem uz manju platu, ali je on tu ponudu odbio.

Srpski reprezentativac je stub Bjankonera ove sezone i na 33 mečeva postigao je 11 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading