BAJERNU PRETI NAJVEĆA KATASTROFA JOŠ OD 2011. GODINE: Bavarci doživeli težak poraz od Stutgarta!

Autor:

Sport

04.05.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci u lošem raspoloženju odlaze na gostovanje u Madrid.

BAJERNU PRETI NAJVEĆA KATASTROFA JOŠ OD 2011. GODINE: Bavarci doživeli težak poraz od Stutgarta!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bajern Minhena poraženi su od Štutgarta rezultatom 3:1 u okviru 32. kola nemačke Bundeslige. Bavarci su tako zakomplikovali i drugo mesto u domaćem šampionatu pošto im današnji rival diše za vratom. Izabranicima Tomasa Tuhela preti najgori plasman još od sezone 2010/11 kada su bili na treći.

Nakon prve prilike na utakmici koju je imao Kris Firih u desetom minutu, domaćin je nastavio da pritiska i skoro postigao gol preko Serhija Guirasijaa. Međutim, Erik Dajerr je izbacio loptu u korner nakon opasne direktne šanse Stuttgarta. Posebno zanimljivo je da je prethodno broj 15 Bayerna zadobio posekotinu na glavi.

Dok je Dajer bio van terena zbog povrede, Štutgart je iskoristio brojčanu prednost i poveo. Deniz Undav je asistirao Guarasiju lob-pasom, a ovaj je desnom nogom smestio loptu pored Manuela Nojera u mrežu.

Gnabri je nakon driblinga duž levog krila napadača Štutgarta Valdemara Antona dobio udarac u lice – penal za goste. Kejn je, kao i prethodne nedelje protiv Reala Madrid, sa 11 metara smireno postigao gol za 1:1. Englez je proslavio svoj 44. gol u sezoni u dresu Bayerna.

Nakon početka drugog poluvremena, Kejn je spustio loptu i uposlio Čupo Motinga sjajnim dubinskim pasom, a on je bio sam pred golmanom, ali je loše zahvatio loptu i promašio levu stativu.

Nakon centaršuta sa leve strane, Jong je skočio najviše na dugoj stativi i glavom postigao gol za vođstvo od 2:1. U sudijskoj nadoknadi vremena, rezervista Silas je nakon kontranapada postigao treći gol za konačan rezultat 3:1.

Desetogodišnja dominacija Bajerna u Bundesligi prekinuta je ove sezone kada je Bajer Leverkuzen matematički obezbedio prvu titulu u istoriji kluba. Nakon što je Bajern doživeo sedmi poraz ove sezone, čini se da četa Sebastijana Henesa ozbiljno preti da preuzme drugo mesto u ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading