VARA MILJANU I UZEĆE JOJ SVE PARE: Bebica skovao plan kako će s računa da pokupi Kulićkin novac i nastavi život s osobom koju voli!

Autor:

Zadruga

01.11.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanković Bebica skovao je pakleni plan kako da nasamari Mijanu Kulić

VARA MILJANU I UZEĆE JOJ SVE PARE: Bebica skovao plan kako će s računa da pokupi Kulićkin novac i nastavi život s osobom koju voli!

Foto: Instagram printscreen

Nenad Macanović Bebica osmislio pakleni plan sa svojom devojkom kako da pokupi sav novac od Miljane Kulić koji je ugovorila s produkcijom pre ulaska u "Zadrugu 6".

Verenik starlete iz Niša u kog njena porodica ima neizmerno poverenje i jedino njega računa za budućeg zeta zapravo je sve, samo ne ono za šta ga oni smatraju.

Naime, on je s Miljanom samo zbog novca i osmislio je na koji način će sve da pokupi za sebe. On, pored Marijine i Sinišine ćerke, ima i stalnu devojku, 20-godišnjakinju iz Požarevca, koju voli i koja je zajedno s njim u paklenom planu protiv njegove devojke iz koristi.

- Bebica nikada nije voleo Miksi, nije osećao čak ni prijateljsku ljubav. Ona je za njega sprdnja i tema za ismejavanje kada je s prijateljima. Svi su bili u čudu šta on traži s njom, dok im nije objasnio da je u pitanju šarena laža za opstanak u javnom svetu, ali i priliv novac za egzistenciju. On nema empatiju ni prema svojoj deci, a kamoli prema njoj. Muze je za pare jer on dinara nema. Miksi sve finansira kada su njih dvoje u pitanju. I zajednički stan i sve što se tiče života. Ona je njega ovlastila da sve pare koje ima idu na njegov račun jer mu slepo veruje. Miksi misli da će te pare da odu za izgradnju njihove zajedničke kuće, ne sluteći kakav on ima plan za nju - počinje izvor blizak učesniku "Zadruge" koji je i postao poznat zbog veze sa starletom iz Niša, pa nastavlja da otkriva detalje paklenog plana:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana i Bebica

- Miljana je tako i prilikom potpisivanja novog ugovora za "Zadrugu 6" dala njegov račun, a ne svoj. Mislila je da je sigurnije nego da novac bude kod Marije jer joj je ona već nekoliko puta uzimala sav novac za sebe: "Ja samo njemu verujem jer me on voli. Nikad me ne bi izdao. To je čovek za koga bih ja ruku u vatru stavila. On nije kao Zola, on je od boga dar", govorila je Miljana u našem društvu. I ne sluti, jadna, da gaji zmiju u nedrima i da on trpi sve samo zbog para i slave. Na konto nje je napravio rijaliti-ime i samo zbog nje egzistira. Kad nije s njom, on ne postoji. Već joj je pokupio silne pare, da nije bilo njene operacije u Istanbulu, nikad ne bi video tu svetsku metropolu.

Naš sagovornik blizak Nenadu otkrio nam je i šok-plan ovog momka:

- Kako je Miksi dala njegov račun za uplatu honorara, nije ni svesna šta joj se sprema. Bebica čeka da pare budu uplaćene, pa će da je šutne i nastavi život sa sadašnjom devojkom, koja je po struci kozmetičarka: "Debela svinja misli da ja nju volim, da mi se dopada. Kome Miljana, sprdnja Srbije, može da se dopada?! Cela njena porodica je nenormalna. Moram da joj uzmem pare, pa da je šutnem zauvek. Ona je najgadnija žena s kojom sam bio", rekao je Bebica jednom u pripitom stanju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanković Bebica

Oni će da troše i baškare se s parama Miljane Kulić. Ona nije ni svesna kakav joj se pakao sprema i da će ostati bez dinara. Ta kozmetičarka je već isplanirala da otvori salon od tih para. Bebica joj je sve to obećao. Ona je iste fele kao on.

Marinković raskrinkao Bebicu!

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu najbolju osobu u Beloj kući, a Ivan Marinković iskoristio je priliku da potkači Miljaninog dečka Nenada Macanovica Bebicu.

On ga je donekle i raskrinkao i potvrdio našu priču da Bebica sve radi promišljeno:

- Ovo što Bebica radi nije humano, ali se graniči s ludilom. Ja ću, naravno, da kažem da je jedina dobra osoba za mene Lepi Mića. Mića i ja se nikad nismo posvađali jer smo na istim talasnim dužinama. Pošto svi pominjete Ša, i ja ću. Ima tu još ljudi koji su iskoristili sezonu da budu ludi, nego dobri - pričao je Ivan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanković Bebica i Miljana Kulić

Car: Bebica oprašuje Mariju!

Filip Car prokomentarisao je dešavanja na relaciji Miljana Kulić, Nenad Macanovć Bebica i Lazar Čolić Zola, nakon čega se oglasila i Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavica

01.11.2022 19:48

Koje budalastine. Ko moze u ovo da poveruje?