NINA ĐOGANI OBJAVILA POTRESNE SLIKE NASTRADALIH U MALOM ORAŠJU I DUBONI: Na dan godišnjice od velike tragedije, OVO kida dušu!

Autor:

Zabava

04.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani objavila je potresne fotografije nastradalih u Malom Orašju i Duboni!

NINA ĐOGANI OBJAVILA POTRESNE SLIKE NASTRADALIH U MALOM ORAŠJU I DUBONI: Na dan godišnjice od velike tragedije, OVO kida dušu!

Foto: Instagram.com

Nina Đogani, sestra popularne rijaliti zvezde Lune Đogani, danas je na svom Instagram profilu objavila fotografije tragično nastradalih prošle godine u Malom Orašju i Duboni. Ovim gestom, Nina je iskazala svoje poštovanje prema nastradalima, budući da se danas navršava tačno godinu dana od monstruoznog krvavog pira.

Nina je emotivnom objavom na Instagramu odala počast žrtvama ovih tragičnih događaja, podsećajući svoje pratioce na važnost sećanja na stradale i solidarnost sa njihovim porodicama. Fotografije su izazvale snažne reakcije među njenim pratiocima, koji su se u velikom broju javili rečima saučešća i podrške.

Foto: Instagram.com

Nina Đogani Instagram

 


Ovim gestom, Nina Đogani je pokazala da je svesna važnosti podizanja svesti o tragičnim događajima koji su potresli javnost prošle godine. Njen doprinos u očuvanju sećanja na žrtve ovih događaja predstavlja važan korak ka očuvanju njihovog nasleđa i upućivanju apela za pravdu.

Uprkos svom statusu javne ličnosti, Nina Đogani je pokazala da je saosećajna i da joj je stalo do tragedija koje su zadesile nevine ljude. Njen postupak je podstrek za druge da pokažu solidarnost i podršku prema onima koji su pretrpeli gubitke u ovim tragičnim događajima.

Nina Đogani je svojom objavom na Instagramu jasno stavila do znanja da sećanje na tragično nastradale ne sme biti zaboravljeno, te da je važno da se javnost i dalje aktivno angažuje u pružanju podrške porodicama stradalih. Njen gest je podsticajan primer kako javne ličnosti mogu da iskoriste svoj uticaj kako bi podigle svest o važnim društvenim pitanjima i pokazale solidarnost prema onima koji su pretrpeli gubitke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading