ARSENAL NASTAVLJA BOBRU ZA TITULU: Izabranici Mikel Artete deklasirali Bornmut!

Autor:

Sport

04.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljiva završnica Premijer lige.

ARSENAL NASTAVLJA BOBRU ZA TITULU: Izabranici Mikel Artete deklasirali Bornmut!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Arsenala su danas ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Bornmuta rezultatom 3:0 (1:0) na svom stadionu. Ova pobeda zadržava Topdžije na liderskoj poziciji u Premijer ligi, sa četiri boda prednosti u odnosu na Mančester siti.

Svesni značaja svake utakmice u borbi za titulu, fudbaleri Arsenala su pokazali izuzetnu stabilnost i odlučnost tokom meča, postižući golove u ključnim momentima. Na taj način su vezali četiri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, što ih stavlja u izuzetno povoljan položaj pred poslednja dva duela sezone.

Bukajo Saka je prvi zatresao mrežu iz jedanaesterca, dok su se u listu strelaca upisali i Leandro Trosar i Deklan Rajs. Pored toga, posebno interesantan bio je poništen gol Gabrijela Martinelija zbog ofsajda, što je dodatno začinilo večerašnji meč. Sada se očekuje uzbuđenje u predstojećim duelima protiv Mančester junajteda i Evertona.

Arsenal nastavlja da vodi veliku borbu sa Mančester sitijem za titulu u Premijer ligi, što naravno neće biti nimalo lako. Izabranici Mikela Artete nemaju prava na kiks, jer bi u suprotnom vrlo verovatno Građani četvrti put u nizu osvojili prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading