PREMINUO ČUVENI GLUMAC: Ogromna tuga, imao je ČETVORO DECE!

Autor:

Zabava

10.05.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopšete tragične vesti!

PREMINUO ČUVENI GLUMAC: Ogromna tuga, imao je ČETVORO DECE!

Foto: Printscreen/Youtube/Malou Efter Tio

Hans Valgren, poznati švedski glumac, preminuo je u 86. godini života nakon duge bolesti. Njegovu smrt su potvrdile njegova ćerka Pernila Valgren i unuka Bjanca Ingroso na svojim Instagram nalozima. Pernila se emotivno oprostila od oca, ističući da je bila uz njega dok je umirao, držeći mu glavu na rukama.

Hans Valgren potiče iz poznate loze švedskih glumaca, a i sam je bio deo te tradicije. Rođen je u Helsingborgu, a njegovi roditelji su takođe bili glumci. Obrazovao se u školi za glumu Gesta Terserus, a kasnije i na Dramatenskoj glumačkoj školi. Bio je aktivan u nekoliko pozorišta, ostavljajući dubok trag u švedskoj pozorišnoj sceni.

Valgrenova karijera na filmu obuhvata niz zapaženih uloga, među kojima se ističu "Raggare" iz 1959. godine, u kojem je igrao sa suprugom Christinom Šollin, kao i uloga u filmu "Eva - izopštenica" iz 1969. godine. Van sveta glume, Hans Valgren je ostavio iza sebe četvoro dece - Pernilu, Nikolasa, Petera i Linusa Valgrena.

Njegova unuka Bjanca Ingroso takođe je izrazila svoju tugu povodom gubitka voljenog dede, ističući da je bio uzor i sigurna tačka za mnoge ljude. Ovim rečima je pokazala koliki uticaj je Hans Valgren imao na svoju porodicu i ljude oko sebe.

Hans Valgren je bio ne samo poznati glumac, već i voljeni član svoje porodice, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu švedske glume i umetnosti. Njegova nasleđe će zauvek živeti kroz njegovu porodicu i kroz dela koja je ostavio za sobom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cojle

10.05.2024 22:29

О Ханс,како си могао да одеш у цвету старости?!Ко је за овога чуо????!!!!