LEPA BRENA OPET IDE POD NOŽ?! Pevačica bila na klinici na konsultacijama! Evo šta SAD PLANIRA DA OPERIŠE!

Autor:

Zabava

20.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brena je već nekoliko puta radila fejslifting, ali kako je već u godinama, planira opet da se osveži.

LEPA BRENA OPET IDE POD NOŽ?! Pevačica bila na klinici na konsultacijama! Evo šta SAD PLANIRA DA OPERIŠE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Brena

Pevačica Lepa Brena nekoliko puta je radila fejslifting, odnosno zatezanje kože lica kako bi se podmladila, a sada je rešila ponovo da ode pod nož! Kako Republika saznaje, pevačica je bila na konsultacijama na jednoj privatnoj klinici, gde je razgovarala sa doktorom koji joj je već radio neke intervencije, te je rešila da uskoro opet malo "izbriše" godine sa lica. 

- Brena kod tog doktora radi maltene sve, svakako da ima tim ljudi koji brine o njenom izgledu, ali joj je taj jedan doktor najbolje legao. Sada je Brena rešila da se još malo zategne, pa je išla na konsultacije da se vidi kolike su šanse i koliko je moguće kože skinuti na licu kako bi se dobio dobar efekat. Doktor je Breni rekao da je moguće da se napravi rezultat koji traži, ali da je najbolje da se sve radi pred kraj leta, tačnije na jesen, kada su niže temperature i kada je oporavak mnogo bolji nego tokom letnjih meseci - otkrio nam je dobro upućen izvor.

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

 

Inače, kada je poslednji put osvežavala lice, Lepa Brena je sredila i ruke, što se takođe radi hirurški jednom metodom.

Foto: IM Live Production

Lepa Brena

 

Brena je već nekoliko puta radila fejslifting, ali kako je već u godinama, planira opet da se osveži. Ona kaže da joj se ne sviđa kako joj se lice opustilo, a kako je trend svuda u svetu da se operiše i koža na rukama, planira da radi dve intervencije u isto vreme. Pričala je s doktorom kod je i ranije išla na intervencije, a on je objasnio da je moguće da se oba zahvata izvedu u isto vreme, ali da je oporavak duži. Rekla je da nema problem s tim jer sada ima pauzu kad su nastupi u pitanju. Ispoštovala je snajku Aleksandru Prijović i bila joj je gost u Areni, a onda i koleginicu Draganu Mirković, pa sad može da se posveti sebi - rekao je tada izvor blizak pevačici za Republiku i dodao da je dosad pukla preko 30.000 evra na sve intervencije koje je radila. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Emilina

21.05.2024 18:21

Onda neka ide kod rusa u Beauty Space Clinic, rade jednom i veoma dobro i sa brzim oporavkom. Konacno su u Srbiji! Radili su sve velike zvezde i neke politicare. Neki od mojih su radili grudi, nos i spacelifting. Cudo!!!