MIRKO KODIĆ DIGAO FRKU NA AERODROMU: Šok-scena slavnog harmonikaša, usnimili smo ga kad se NAJMANJE NADAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi snimak sa aerodroma Nikola Tesla, gde je Kodić napravio dramu!

 

 

Ekipa portala Republika patrolira aerodrom Nikola Tesla danas, gde smo usnimili dramatičnu situaciju slavnog harmonikaša Mirka Kodića. Iako je u Beogradu 23 stepena na Celzijusovoj skali, Kodić je sve vreme bio u zimskoj jakni, preznojavao se i žalio da mu nije dobro, a više puta je pokušao da pređe preko reda i ukrca se u avion. Celu situaciju možete videti u klipu na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika

Mirko Kodić pokušava da se ukrca preko reda

Inače, Mirko je nedavno gostovao kod voditeljke Milene Videnović u emisiji "Razotkrivanje", gde je govorio o svom pokojnom sinu Aleksandru, koji je preminuo pre nešto više od šest meseci u 30. godini. 

- Ćerka je bila mnogo vezana za brata. Bila je samo tri puta na groblju, jer jednostavno ne može da podnese to, da gleda njegov grob. Ona ga nosi u duši, voli da oblači njegovu garderobu, njegove trenerke, dukserice. Kad god je išla na groblje, ona je pisala neke memoare u nekoj njenoj sveščici. Međutim, ona je pisala na engleskom. Verovatno da ne bih mogao ja da čitam šta je ona napisala, pošto ja znam da pričam engleski, ali ne znam da čitam. Tako da je jako vezana i ne da mami da opere njegovu garderobu, jer miriše na njega - rekao je Mirko, a onda nastavio:

- Zasadio sam drvo u dvorištu i dao sam ime Aleksandar. Razmišljao sam čak i da iskomponujem jednu numeru o njemu, međutim, sada nisam sposoban za to.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Kodić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading