SUPRUGA DANILA ANĐUŠIĆA PONOVO PECNULA ŽOCA: Ivana poslala jasnu poruku!

Autor:

Sport

20.05.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike tenzije u crno-belom taboru.

SUPRUGA DANILA ANĐUŠIĆA PONOVO PECNULA ŽOCA: Ivana poslala jasnu poruku!

Foto: Starsport

Naša uspešna strelkinja Ivana Maksimović, supruga košarkaša Partizana Danila Anđušića, nije krila svoje emotivno oduševljenje suprugovom igrom nakon poraza u trećem meču finalne serije ABA lige od Crvene zvezde. Supruga poznatog košarkaša je putem Instagrama poslala poruku podrške i poštovanja prema Anđušiću, ističući njegovu predanost i ljubav prema košarci i klubu.

- A za ovog momka, malo je reči kojima bih opisala celu ovu sezonu. Posle skoro dva meseca neigranja, sinoć je pokazao srce i ljubav. Ljubav prema košarci i ljubav prema klubu. A za kvalitet, iskustvo i godine govore sami za sebe. Ko istinski prati košarku, sve vidi - poručila je Ivana i dodala:

- Tvoji dečaci i ja smo preponosni na tebe. Zaslužuješ svet, a i mnogo više. Nove lepe i velike stvari tek dolaze - navela supruga Danila Anđušića.

Foto: Instagram/ivanamaksimovic/screenshot

 

Ivana je kroz svoje javne objave na društvenim mrežama pokazala svoju snažnu emotivnu podršku suprugu, ističući njegovo iskustvo, kvalitete i ljubav prema košarci. Njene poruke su izazvale pažnju javnosti, a mnogi su se zapitali da li je ponovo "pecnula" trenera Partizana, Željka Obradovića, čime je dodatno privukla pažnju medija.

 

- Ja ću večeras navijati za ovog momka, kao i uvek, rekla je Ivana Maksimović Anđušić u kameru i obratila se treneru Partizana: - Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put - govorila je Ivana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Nikola

20.05.2024 22:48

Pocni da gledas svoja posla, nadam se da tvoj strucnjak nece dobiti novi ugovor, katastrofa od tsko iskusnog igraca i bivseg reprezentativca, neka batali kosarku