ISPOVEST PAULE HUBLIN: NE DRUŽIM SE S BIVŠIM MOMCIMA! LAŽ je da okolo pričam da smo u prijateljskim odnosima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

ISPOVEST PAULE HUBLIN: NE DRUŽIM SE S BIVŠIM MOMCIMA! LAŽ je da okolo pričam da smo u prijateljskim odnosima! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Paula Hublin kaže da između nje i bivših partnera nema zle krvi, ali da nije u prijateljskim odnosima sa svima kao što mnogi misle da ona okolo priča.

Ona se u ovonedeljnoj epizodi serijala "ISPOVESTI" prisetila vremena kada je imala partnere zbog kojih je često bila u žiži javnosti usled njihovog problematičnog ponašanja, a pričala nam je i kako je zavolela sport i boks, zašto nije upala u kandže poroka dok je radila u noćnim klubovima, ali i o muzičkoj karijeri.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Paula Hublin

 

- Nikada nisam pala pod uticaj lošeg društva i opijata jer sam kao klinka radila u noćnim klubovima, sve to po dolasku i preseljenju u Zagreb. Videla sam da devojke i momci svašta rade i od samog početka mi je to sve bilo odbojno. Ja sam čak bila od onih koja im je pričala da to ne treba da se radi, da je to štetno i da ne treba da uništavaju sebe, ali nisam nikome roditelj, da bih bilo koga vaspitavala. Zato me to nikada nije privlačilo - rekla je Paula, pa je otkrila kako je došlo do toga da iđe u rijaliti program: 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Paula Hublin

 

- Uvek sam po prirodi bila avanturista, pa je tako zbog toga došao i rijaliti program. Htela sam da uđem jer sam videla da mi se tu pruža dobra prilika za neke stvari koje sam htela da ostvarim, te je tako i došlo do toga da uđem sa Franom Pujasom. Kasnije mi se neke stvari nisu svidele, ali je sve svakako bilo dobro iskustvo.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Paula Hublin

 

Paula kaže da nije tačno da okolo ide i priča da je u dobrim odnosima sa bivšim momcima FIlipom Đukićem i Franom Pujasom, ali da takođe nisu ni na ratnoj nozi kao što se šuška. 

- Videla sam da se pričaju ove stvari, ali to nije tačno. Nikada nisam išla okolo i pričala da su mi bivši momci super prijatelji. Nismo naravno ni na ratnoj nozi, jednostavno je sa svakim bila priča - tu si za mene ako mi nešto treba i obrnuto. Nikad nisam išla okolo i pljuvala momke. Jednostavno sam jako dugo u vezama i rešila sam da budem solo. Onog trenutka kad sam shvatila da sam počela da gubim sebe, tada sam rešila da odem i mislim da je to skroz fer i korektno s moje strane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Milica

29.05.2024 11:20

Al je zato otisla sa Karicem sa proslave jedne novinarke voditeljke pre neki dan☺️