KATARINI GRUJIĆ STIGAO NAJBITNIJI ROĐENDANSKI POKLON: Ostala joj je još jedna neostvarena želja!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

20.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić otkrila je svoje rođendanske želje, pa prokomentarisala poklon od Gobelje.

Poznata pevačica Katarina Grujić večeras je proslavila svoj 32. rođendan u velikom stilu, spremivši ludu žurku za svoje goste. Kao neko ko je poznat po pravljenju sjajnih veselja, Kaća nije propustila priliku da i ove godine okupi kolege i prijatelje i priredi im veče za pamćenje.

- Presrećna sam i jedva čekam 40. godinu da na punim. Ne plašim se godina, volim da slavim svoj rođendan, uvek pravim dobre fešte. Na mojim feštama se svi penju na stolove, poznata sam da pravim najbolje žurke, rođendan mi se ne završava pre sedam ujutru - izjavila je Kaća, otkrivajući svoj neustrašivi stav pred starenjem i ističući svoju ljubav prema slavlju.

- Sa godinama se najviše promenila moja ozbiljnost, pogledi na svet. Sa 20 godina sam drugačije razmišljala. Dosla sam sazrela.

 

Kaća je rekla da joj je najveća želja pre svega zdravlje.

 - Znam da je kliše, ali samo želim da budem zdrava i da moja porodica zdrava i srećna. Volela bih da imam još jedno dete, da Katji podarim brata ili sestru, nije bitan pol.

Grujićeva kaže da joj prisustvo supruga najveći poklon od njega.

- Njegovo prisustvo mi je najveći poklon, srećna sam što je došao i što smo zajedno. A o materijalnim stvarima nikada nisam volela da govorim. 

- Nismo nas dvoje nikada imali neke ozbilje svađe, to su sve neke čarkice jer sam ja malo više eksplozivnija osoba, a on ipak skuplja sve u sebi, pa eksplodira kad se ja već ohladim. Nismo imali ozbiljnih svađa, stvarno. Imam sve njegove šifre, kao i on moje, ali ne proveravam telefon. Meni muškarci nisu prilazili ni kada sam bila slobodna, a tek sada mi ne prilaze kada znaju da sam udata. Ne gledam druge muškarce i ne dajem im povoda da mi prilaze, zato mi ni ne prilaze i nemam neprijatne scene - izjavila je ona nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading