OVO ĆE ZANIMATI GROBARE: Evo da li će Partizan biti učesnik Evorlige naredne sezone!

Autor:

Sport

20.05.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili čvrste garancije.

OVO ĆE ZANIMATI GROBARE: Evo da li će Partizan biti učesnik Evorlige naredne sezone!

Foto: Starsport

Nakon što je izgubio u finalu AdmiralBet ABA lige, mnogi su sumnjali da će Partizan uspeti da se plasira u Evroligu. Međutim, prema informacijama koje smo dobili iz relevantnih košarkaških izvora, crno-beli će ipak biti deo elitnog takmičenja u sezoni 2024/25. Ova vest definitivno će obradovati navijače Partizana i dodatno podići nivo interesovanja za evropsku košarku.

Iako Partizan nije ostvario zapažene rezultate u ABA ligi, postoji nekoliko razloga zbog kojih je dobio specijalnu pozivnicu za Evroligu. Klub iz Humske ulice ima kontinuirane kontakte s rukovodstvom takmičenja i drugim klubovima, što je svakako doprinelo njihovom pozivu u elitno takmičenje. Takođe, Partizan je prepoznat kao klub koji podiže nivo takmičenja sa aspekta popularnosti, navijača i atmosfere na utakmicama, što je svakako bila važna stavka prilikom donošenja odluke o njihovom učešću u Evroligi.

Ova vest takođe znači da će srpska košarka imati dva kluba u Evroligi, što će svakako doprineti popularizaciji sporta u zemlji. Nadamo se da će i Partizan i Zvezda izvući pouke iz prethodne sezone i da će naredne biti znatno konkurentniji u eliti.

Pored toga, važno je napomenuti da postoji kandidatura Beograda za organizaciju završnog turnira Evrolige za 2024/25. Ukoliko se ova kandidatura ostvari, to će biti izuzetna prilika da se srpska prestonica još jednom pokaže kao domaćin vrhunskih košarkaških događaja. Uzbuđenje povodom povratka Partizana u Evroligu je veliko, a navijači s nestrpljenjem očekuju narednu sezonu kako bi podržali svoj omiljeni tim u elitnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading