NIKO NIJE NI SANJAO ŠTA SE DEŠAVA KOD PRIJOVIĆKE I FILIPA: Pevačica podelila ŠOK informaciju sa putovanja, fanovi zanemeli!

Autor:

Zabava

20.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je iznenadila brojne pratioce novom objavom sa putovanja.

NIKO NIJE NI SANJAO ŠTA SE DEŠAVA KOD PRIJOVIĆKE I FILIPA: Pevačica podelila ŠOK informaciju sa putovanja, fanovi zanemeli!

Foto: instagram.com

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nedavno je odlučila da napravi pauzu od napornih radnih obaveza i otputuje na odmor sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim sinom Aleksandrom. Pevačica je svoje fanove obradovala fotografijama sa putovanja koje je podelila na svom Instagram profilu. U jednoj od slika, Aleksandra i Filip su pozirali zajedno, dok je na drugoj zabeležen trenutak kada je mali Aleksandar uživao na pesku. Posebno je interesantno to što su svi troje uskladili svoje stajlinge, noseći bele majice i košulje, što je sigurno oduševilo njihove pratioce na društvenim mrežama.

Uz Aleksandru i Filipa na odmoru se nalazi i Aleksandrina majka Borka, a na njenom Instagram profilu mogu se pronaći slike na kojima pozira sa svojom ćerkom. Ove dve dame takođe su uskladile svoje stajlinge, noseći bele košulje i opuštenu frizuru. Ovaj porodični odmor u pustinji definitivno izgleda kao pravo osveženje za popularnu pevačicu i njen domaćinski tim.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Prijović

 

Nakon brojnih nastupa i koncerata, pevačica je odlučila da se povuče iz javnog života na neko vreme i posveti sebi i svojoj porodici. Tokom turneje, koja je obuhvatala različite destinacije, Aleksandra nije imala dovoljno vremena za odmor, pa je odlazak na odmor u toplije krajeve došao kao pravo osveženje.

Inače, Prijovićka je jednom prilikom govorila o svom nasledniku.

- Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading