PONOSNI OTAC: Oglasio se Dragutin Topić nakon velikog uspeha Angeline!

Autor:

Sport

20.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za Topićevu.

PONOSNI OTAC: Oglasio se Dragutin Topić nakon velikog uspeha Angeline!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Angelina Topić, mlada srpska atletičarka, postigla je neverovatan uspeh na nedavnom mitingu Dijamantske lige u Marakešu. Preskočivši visinu od 1.98 metara, Topićeva je ne samo oborila lični rekord, već i nacionalni rekord, čime je izazvala oduševljenje kako kod sebe, tako i kod celokupne sportske javnosti u Srbiji. Nakon trećeg uspešnog pokušaja, Angelina je proslavila ovaj veliki uspeh uz vrisak radosti, simbolizujući svoj ogroman trud i posvećenost atletici.

Ovaj uspeh dolazi u pravom trenutku za Angelinu Topić, s obzirom na predstojeće izazove kao što su Evropsko seniorsko prvenstvo u Rimu, Svetsko juniorsko prvenstvo u Limi, kao i Olimpijske igre u Parizu. Ovi događaji predstavljaju značajne prekretnice u karijeri svakog sportiste, a za Angelinu predstavljaju priliku da pokaže svoj talenat i veštine na globalnom nivou.

Nakon postignutog uspeha, Angelina je izjavila da je dugo težila da dostigne visinu od 1.98 metara te da je presrećna zbog ostvarenog cilja. Osim njenih reči, oglasio se i njen otac, poznati atletičar Dragutin Topić, koji je putem Instagrama čestitao svojoj ćerki na postignutom rekordu, ističući njen neverovatan uspeh.

- 198 centimetara, nova pobeda u Dijamantskoj ligi, novi nacionalni rekord. Bravo Angelina - naveo je naš proslavljeni atletičar.

 

 

Svojim izuzetnim rezultatima, Angelina je zauzela prvo mesto u generalnom plasmanu Dijamantske lige sa maksimalnih 16 bodova, čime je ostvarila značajan napredak u svojoj karijeri. Sa pet bodova više od drugoplasirane atletičarke iz Slovenije, Angelina pokazuje svoju dominaciju na atletskoj sceni i potvrđuje svoj status talentovane sportistkinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading