VOJVODINA PREGAZILA METALOPLASTIKU U FINALU SUPERLIGE SRBIJE: Novosađani poveli u seriji!

Autor:

Sport

20.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina brutalna.

VOJVODINA PREGAZILA METALOPLASTIKU U FINALU SUPERLIGE SRBIJE: Novosađani poveli u seriji!

Foto: RK Vojvodina/X

Rukometaši Vojvodine uspeli su da povedu sa 1:0 u finalnoj seriji Super rukometne lige Srbije protiv Metaloplastike, ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 38:23 (18:11). Ova izvanredna pobeda dovela je Vojvodinu na korak od odbrane titule, a ključni trenuci meča odigrali su se u periodu od 20. do 40. minuta kada je domaćin stekao dvocifrenu prednost.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vorkapić sa šest golova, dok su Jovanović, Ratković, Sunajko i Tomić takođe pridoneli pobedi sa po četiri gola. Sa druge strane, kod Metaloplastike istakli su se Jovanović, Alilović i Dakić, postigavši po četiri gola.

Vojvodina je dominirala od samog početka meča, dok je Metaloplastika imala problema sa tehničkim greškama. Ipak, zahvaljujući odličnim odbranama Darka Arsića, Metaloplastika je uspela da održi egal rezultat u prvih 10 minuta. Nakon promene golmana, Vojvodina je uspela da stekne prednost od tri gola, koju je održavala tokom celog meča.

Druga utakmica finala Super rukometne lige Srbije na programu je u nedelju 26. maja u hali Zorka u Šapcu, dok bi eventualna majstorica bila odigrana na Slanoj bari 29. maja. Serija se igra na dva dobijena meča, a ljubitelji rukometa sa nestrpljenjem očekuju nastavak ovog uzbudljivog finala.

Ovom ubedljivom pobedom, rukometaši Vojvodine su pokazali izuzetnu snagu i spremnost za odbranu titule, ostavljajući fanove u iščekivanju narednih mečeva finalne serije Super lige Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading