JEZIV ZLOČIN! Pevač SILOVAO devojku, Ljuba Zemunac preuzeo KRIVICU na sebe: OVO SU ŠOK-DETALJI!

Autor:

Zabava

20.05.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovoj temi se nije javno govorilo!

JEZIV ZLOČIN! Pevač SILOVAO devojku, Ljuba Zemunac preuzeo KRIVICU na sebe: OVO SU ŠOK-DETALJI!

Foto: privatna arhiva

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru, otkrio je jeziv detalj o pevaču silovatelju, koji nikada nije kažnjen za svoj zločin. Naime, kako je otkrio, Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac, preuzeo je njegovo delo na sebe.

- Ljuba je iz "Spuža" doveden u "Centralni zatvor". Tad smo čuli da dolazi Ljuba Zemunac zbog silovanja, ali kako su tada pričali nije silovao on nego jedan poznati muzičar, a Ljuba je to delo preuzeo na sebe - rekao je Antonić u emisiji "Goli život".

Republika

Foto: shutterstock, Youtube/TV HAPPY

Jordan Antonić

O ovoj temi se nije javno govorilo, a taj pevač je maltene do zadnjeg dana pevao i snimao pesme. Pevač je preminuo dosta godina.

Ljuba je ubijen 10. novembra 1986. godine u Frankfurtu. Obarač je povukao Goran Vuković, poznatiji kao Majmun, neprikosnoveni vođa "voždovačkog klana", ali nalogodavac nikad nije otkriven niti je rasvetljena pozadina ove likvidacije. 

Bio je idol svih dečaka odraslih na ulici, odmetnik koji se državi suprotstavio pesnicama i sa namerom da kako je negde ostalo zapisano "kršeći zakon dođe do pravde". O Ljubi su ispričane gotovo neverovatne, ali i kontradiktorne priče. Govorilo se tako da je najjači, blag i prek, pitom i nepredvidiv.

Republika

Foto: privatna arhiva

Ljuba Zemunac

Imenu Ljube Zemunca generacija kojoj je pripadao duguje zahvalnost za blagonaklon odnos prema kriminalcima koje je Beograd iznedrio. Pamtimo ga i kao začetnika jednog načina života koji se u Beogradu primio devedesetih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading