PROCURILA ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA IZ DOMA LUNE ĐOGANI, MARKO DOBIO ŠUT-KARTU: Cela porodica na okupu, od njega ni traga, ni glasa!

Autor:

Zabava

20.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je izazvala pravu buru fotografijom na Instagramu.

PROCURILA ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA IZ DOMA LUNE ĐOGANI, MARKO DOBIO ŠUT-KARTU: Cela porodica na okupu, od njega ni traga, ni glasa!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Bivši zadrugar Marko Miljković priveden je 13. maja u policiju, gde je zadržan 48 sati zbog haosa koji je imao sa komšijama i napada na službeno lice. On je tada bio pod dejstvom alkohola i nakon što je odveden u Urgentni centar, pša zatim i u ustanovu "Laza Lazarević", vraćen je u pritvor, gde je fizički nasrnuo na policajca. Za remećenje javnog reda i mira može biti prekršajna prijava i određena novčana kazna.

Nakon izlaska iz pritvora, Marko je naglasio da neće produbivati temu i komentarisati ono što se dogodilo, a Lunina današnja objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju. Naime, ona je proslavljala rođendan svoje mlađe sestre Blanke, a na porodičnoj fotografiji su bili svi, osim Marka.

Republika

Foto: instagram/ luna_djogani

Luna Đogani sa porodicom

Marko je nakon saslušanja pušten na slobodu, ali se sada čeka konačna odluka suda. Marko se nakon puštanja iz pritvora vratio u stan, a Gagi Đogani je sve vreme bio uz Lunu, koja je još uvek u šoku, pa je Marku zapretila razvodom ako ne batali alkohol.

- I dalje mi nije jasno šta se desilo, evo ne znam šta bih vam rekao. Sve nas je ovo pogodilo, LUna je loše, kako da bude. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja - rekao je Gagi.

- Još ne mogu da dajem izjave, ispričaću sve kad za to dođe vreme. Jako su mi falile moje devojčice i supruga. Kada se sa advokatom konsultujem i kada dođe vreme, ja ću da kažem sve, uglavnom sve je okej - izjavio je Marko nakon puštanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading