JEZIVO VRŠNJAČKO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU: Dečaku urinirali po stvarima i valjali u blato!

Autor:

Vesti

20.05.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac dečaka žrtve nasilja se hitno oglasio.

JEZIVO VRŠNJAČKO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU: Dečaku urinirali po stvarima i valjali u blato!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Učenik trećeg razreda sa Novog Beograda postao je žrtva jezivog maltretiranja u školi, a njegov otac, bio je zapanjen postupkom učenika trećeg razreda.

Prema rečima oca, grupa učenika iz odeljenja je ukrala dečaku duks, koji su potom uništili na užasan način, vratili ga natopljenog mokraćom.. Iako je otac istakao da je njegov sin dobro, naglasio je da ovakvi događaji ostavljaju duboke posledice koje se ne mogu odmah uočiti.

- Srednjem sinu u petak, ekipa od njih nekoliko iz odeljenja/razreda ukradu duksericu, uvaljaju je u blato, izgazi i isp**a se po njoj, sakrije je. U subotu na rođendanu deteta iz odeljenja mu saopšte šta su uradili (on je mislio da je zaboravio duks negde napolju). Danas mu vrate tako izgažen i mokraćom natopljen duks uz dodatne uvrede i maltertiranje. Treći razred osnovne škole. Moj sin je dobro, ali ovakve stvari ostavljaju dublje posledice koje se ne mogu uočiti odmah - napisao je zapanjen otac na društvenoj mreži "X".

Oglasio se otac

Ovaj uznemirujući incident, izazvao je opravdanu zabrinutost kod oca čije je dete postalo žrtva brutalnog maltretiranja.

Sutra ujutru idemo u policiju, školi smo se već obratili - rekao je otac za Telegraf, koji je želeo da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Stela

20.05.2024 22:25

Pa tamo u ribnikaru se rugali Kosti pa sve zataskano.umjesto da se priča o tome i sprečava oni glume da je on tek tako krenuo u zločin.