DA NIJE BILO USNIJE NE BIH PEVALA DANAS Cakana otkrila zašto je zahvalna Redžepovoj

Autor:

Zabava

20.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cakana progovorila o odnosu sa koleginicom koja se bez trunke sujete borila za nju

DA NIJE BILO USNIJE NE BIH PEVALA DANAS Cakana otkrila zašto je zahvalna Redžepovoj

Foto: ATAImages, Facebook

Često smo svedoci estradnih ratova i zle krvi u svetu muzike, a posebno kad su u pitanju pripadnice lepšeg pola. Međutim, iako su retka, postoje i neraskidiva prijateljstva, kakvo su imale Dragica Radosavljević Cakana i njena koleginica Usnija Redžepova.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Naime, malo je poznato da je upravo zahvaljujući Usniji Cakana postala to što je danas, zbog čega joj je pevačica neizmerno zahvalna.

- Uvek sam bila ponosna na Usniju i na to što je imala stila u svemu. Pomogla mi je bez ikakve sujete, borila se za to da se bavim muzikom. Strašno sam zahvalna i Nadi Obrić i Lepoj Lukić, ali Usnija je bila posebna, s njom sam se baš družila. Moje drugarice su bile i njene drugarice - otkrila je Cakana za medije, pa dodala:


- Imala je nešto posebno u sebi. Sećam se, bila sam vrlo mlada i ugledala sam nju u jednoj plišanoj, bež haljini, nikada tako nešto lepo nisam videla
Pevačica se prisetila i jednog od brojnih njihovih zajedničkih trenutaka.
- Gostovala sam s njom i rekla joj da bih najviše na svetu volela da imam takvu haljinu (smeh). Tad sam imala otprilike 24 godine i odgovorila mi je da će mi pokazati svoje kreacije i neku garderobu koju je kupovala preko i kasnije je tako i bilo. Iako mi je rekla da kad god budem poželela da će mi dati tu haljinu, nikada je nisam tražila. Mislim, svakako smo bile različite konstitucije, bila sam kao štap - priznala je Cakana.

Foto: republika

 

Iako je decenijama u svetu estrade, Cakana i danas važi za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a kako priznaje, komplimente prima na svakom koraku.
- Baš mnogo komplimenata dobijam za oblačenje, što na društvenim mrežama, tako i privatno. Sama kreiram šta ću da obučem preko dana, a šta uveče. Često se obučem kežual i kad nastupam, ne moram po svaku cenu da imam šljašteću haljinu i svetlim ko lampion - s osmehom je istakla za medije, tvrdeći da je scenska garderoba veoma skupa:
- Recimo, pronašla neku meru. Imam i skupe svari, a i prilično jeftine i često ih kombinujem. Ako su mi pantalone neke obične, gore obučem neki sako koji je poznata firma. Mada, lično mislim da su cipele najbitnije za svaku ženu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading