"UROTILI SU SE PROTIV MENE": Kopola odgovorio na NEGATIVNE KRITIKE o novom filmu, pa objasnio: "Ne igram po pravilima Holivuda!"

Autor:

Zabava

20.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon premijere "Megalopolisa" na Kanskom filmskom festivalu ne prestaje da se priča o novom filmu Frensisa Forda Kopole.

"UROTILI SU SE PROTIV MENE": Kopola odgovorio na NEGATIVNE KRITIKE o novom filmu, pa objasnio: "Ne igram po pravilima Holivuda!"

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Čuveni reditelj Frensis Ford Kopola konačno je prikazao svoj novi film "Megalopolis" na kojem je radio skoro pola veka. Premijera na prestižnom Kanskom filmskom festivalu obećavala je mnogo, međutim nisu baš svi iz sale izašli oduševljeni.

Kritičari su podeljeni kada je reč o Kopolinom novom ostvarenju, pa se sve češće mogu čuti negativne kritike. Čuveni reditelj je sada odlučio da odgovori "hejterima".

On je na negativne komentare odgovorio rečima da su se urotili protiv njega jer film "ne igra po trenutnim pravilima Holivuda".

Republika

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

 

Ako pogledate svaku pomešanu ili negativnu kritiku to je uvek nešto što se čuje iz nepoznatog izvora. Stvarno osećam da je neoprostivo napadati film jer ne igra po trenutnim holivudskim pravilima, citirajući neimenovane izvore koji verovatno nisu bili na projekciji i možda ne postoje. To je besmislen posao. Pomislili biste, zašto bi iko želeo ne navijati za "Megalopolis"? Prihvaćeni reditelj koji koristi vlastiti novac za finansiranje ambicioznog filma. Pa, postoji mnogo onih koji bi to hteli - rekao je Kopola.

Nakon premijere u Kanu "Megalopolis" je dobio ocenu na Rotten Tomatoes od 51% na osnovu recenzija 37 kritičara, što znači da je debitovao s negativnom ocenom. Kritičar Gardijana nazvao je film "meganaduvanim i megadosadnim", dok su se s druge strane mogle čuti i izuzetne pohvale. Mnogi kritičari su ovaj film opisali kao inovativan i drugačiji od svega što su ikada pre videli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading