OVO JE PEJOVIĆEVA SUPRUGA! Pevaču kupila skupoceni PORŠE: Nisam ga UKRAO, žena me je ČASTILA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Pejović došla da podrži svog supruga na promociji njegovog novog albuma!

OVO JE PEJOVIĆEVA SUPRUGA! Pevaču kupila skupoceni PORŠE: Nisam ga UKRAO, žena me je ČASTILA! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Popularni pevač Aco Pejović je danas u jednom luksuznom prestoničkom hotelu organizovao promociju svog novog albuma, koji nosi naziv "Hotel tuge". Pejović je oduševio sve prisutne kad je na promociju stigao u luksuznom automobilu marke "porše", čija se vrednost procenjuje na 150.000 evra.

Kako je otkrio, skupoceni automobil mu je kupila supruga Biljana Pejović, a i on je nju počastio.

Republika

Foto: Republika

Pejović u novom automobilu

- Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud "porše", ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome - rekao je Aco Pejović, pa dodao:

- Moj brak je uvek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju. Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gde se kuva ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo srećan i zadovoljan - istakao je pevač za "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Inače, na novom Acinom albumu nalazi se čak 12 pesama, od kojih je jedna duet sa Editom Aradinović. Najslušanija pesma je "Soba 501", koja je za sedam dana skupila preko 1.5 miliona pregleda na popularnoj platformi Jutjub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading