"METJU ME ČESTO POSEĆUJE": Monika iz "Prijatelja" se i dalje ne miri sa Čendlerovom smrću!

Autor:

Zabava

20.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Kortni Koks progovorila o preminulom kolegi, pa je savladale emocije.

"METJU ME ČESTO POSEĆUJE": Monika iz "Prijatelja" se i dalje ne miri sa Čendlerovom smrću!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Popularna glumica Kortni Koks, koja se proslavila ulogom Monike u hit seriji "Prijatelji", evocirala je uspomene na svog direktnog partnera u ovom sitkom Metjua Perija i istakla da je zahvalna što joj se ukazala prilika da sarađuje s njim dugi niz godina.

Često me posećuje, ako verujemo u to - rekla je Kortni, evocirajući uspomene na nezaboravnog Čendlera, koji je iznenada preminuo u oktobru prošle godine.

Kako prenosi Page Six, glumica je rekla da oseća da je njen kolega prisutan uz nju.

- Razgovaram s mamom, tatom, Perijem. Osećam da ima mnogo ljudi koji nas vode. Osećam da je Metju sigurno tu - rekla je glumica u emotivnom intervjuu.

Republika

Foto: instagram.com/courteneycoxofficial

Kortni Koks

Mnoge je potresla smrt ovog popularnog glumca, koji je prema izveštaju obdukcije do kojeg je došao magazin Pipl, preminuo zbog akutnih posledica dejstva ketamina. Utapanje, bolest koronarne arterije i dejstvo buprenorfina takođe su navedeni kao faktori koji su doprineli njegovoj smrti.

Nekoliko dana nakon tragične smrti glumca u 54. godini, ekipa serije "Prijatelji" - Kortni Koks, Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Met Leblank i Lisa Kudrou podijelili su izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog vesti o smrti kolege.

- Metjuov odlazak nas je potpuno slomio. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli, za sada su naše misli i naša ljubav s Metjuevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - objavili su glumci tada u zajedničkoj izjavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading